Новостная Ложка » ПСЖ збільшив власну пропозицію щодо Скамакки

ПСЖ збільшив власну пропозицію щодо Скамакки

ПСЖ збільшив власну пропозицію щодо Скамакки

Проте Сассуоло хоче ще більше грошей.

Джанлука Скамакка, Getty Images 30 червня 2022, 13:00

Італійський нападник Сассуоло Джанлука Скамакка провів видатний сезон, забивши 16 голів та віддавши один гольовий пас у 38 матчах, після чого одразу потрапив до поля зору представників інших європейських топ-чемпіонатів.

Зокрема, туринський Ювентус, Мілан, Інтер, а також лондонський Арсенал активно цікавились можливістю придбати цього гравця, проте найближче до цього трансферу просунувся французький Парі Сен-Жермен.

Як повідомляє італійська преса, “червоно-сині” зробили першу пропозицію в розмірі 35 млн євро, проте Сассуоло одразу її відхилив, указавши на 50 млн євро, як найнижчий поріг для перемовин.

Свої наміри “нероверді” додатково підтвердили за допомоги укладання нового контракту з футболістом наприкінці сезону, тож ПСЖ не мав іншого виходу, окрім як підвищувати власну пропозицію.

40 млн євро + бонуси — саме так наразі виглядає варіант, який влаштовує французький колектив.

Варто відзначити, що в своєму 23-річному віці Скамакка вже встиг пограти в молодіжних складах Лаціо та Роми, нідерландського ПСВ та Сассуоло, а на дорослому рівні подорожував по орендах у Кремонезе, нідерландському Зволле, Асколі та Дженоа.

Source: football.ua

Залишити відповідь