Новостная Ложка » ПСЖ минулого літа пропонував Рашфорду зарплату 400 тисяч фунтів на тиждень

ПСЖ минулого літа пропонував Рашфорду зарплату 400 тисяч фунтів на тиждень

ПСЖ минулого літа пропонував Рашфорду зарплату 400 тисяч фунтів на тиждень

Англійський форвард вирішив залишитися в Манчестер Юнайтед, незважаючи на те, що його нинішній оклад становить приблизно вдвічі менше.

Маркус Рашфорд, getty images 28 березня 2023, 13:28

Нападник Манчестер Юнайтед Маркус Рашфорд, який після чемпіонату світу-2022 демонструє вражаючу форму та результативність за клубному рівні, минулого літа міг перейти до Парі Сен-Жермен. Про це повідомляє The Athletic.

За інформацією джерела, влітку 2022 року паризький гранд вів переговори з англійським форвардом і запропонував йому контракт із зарплатою у розмірі 400 тисяч фунтів на тиждень, що практично вдвічі більше, ніж гравець зараз отримує у МЮ. У Манчестері були повідомлені про неформальні переговори парижан з їхнім гравцем.

Наприкінці грудня минулого року “червоні дияволи” активували опцію продовження контракту з Рашфордом ще на один сезон, проте майбутнє англійця, як і раніше, перебуває під питанням, оскільки його поточна угода розрахована до літа 2024 року.

Стверджується, що продовження контракту з Рашфордом залишається пріоритетом для Манчестер Юнайтед, але у той же час інтерес ПСЖ до гравця також зберігається.

Переговори між манкуніанцями та 25-річним англійцем щодо продовження співпраці на даний момент перебувають лише на початковій стадії, і сторони поки що далекі від підписання нової угоди.

Цього сезону Маркус Рашфорд провів за Манчестер Юнайтед 44 поєдинки у всіх турнірах, в яких він забив 27 голів та віддав 9 асистів.

Source: football.ua

Залишити відповідь