Новостная Ложка » Нападник Баєра достроково завершив сезон через травму

Нападник Баєра достроково завершив сезон через травму

Нападник Баєра достроково завершив сезон через травму

Гравець не встигне відновитись від м’язового пошкодження до завершення кампанії.

Патрік Шик, Getty Images 06 травня 2023, 12:19

Попередній футбольний рік на тлі вдалих виступів на чемпіонаті Європи-2020 для чеського нападника леверкузенського Баєра Патріка Шика був напрочуд удалим, оскільки гравець забив 24 голи та віддав п’ять гольових пасів у 31 матчі.

Проте в поточному футбольному році, коли “фармацевти” продовжують досягати успіхів як на внутрішній, так і на зовнішній футбольних аренах, 27-річний виконавець постійно страждає від м’язових травм.

Фактично, привідний м’яз стегна вибиває з гри футболіста вже втретє за сезон, і загалом він був змушений пропустити вже більше 160 днів відновлення. Зокрема — від останнього пошкодження, яке було отримано на тренуванні перед матчем проти бременського Вердера ще на початку березня.

“На жаль, сезон для мене закінчився, але ми з лікарями дуже старанно працюємо над тим, щоб бодай не відчувати болю перед останніми іграми Бундесліги цього сезону й бути на 100% готовими до наступної кампанії.

Я бажаю моїм товаришам по команді всього найкращого в прийдешніх зустрічах. Баєру ще багато чого потрібно досягти”, — заявив чеський виконавець.

Таким чином Патрік не тільки пропустить чотири останні матчі сезону Бундесліги, а й зустрічі проти свого колишнього клубу — італійської Роми — у півфіналі Ліги Європи УЄФА.

У поточному сезоні Шик відіграв 23 матчі, забив чотири голи та віддав один гольовий пас.

Source: football.ua

Залишити відповідь