Новостная Ложка » 21 вересня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

21 вересня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

21 вересня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

Вітайте іменинників!

День ангела 21 вересня відзначають чоловіки з іменами Андрій, Валентин, Василь, Володимир, Данило, Дмитро, Іван, Йосип, Костянтин, Лаврентій, Михайло, Нестор, Олександр, Петро, Ян.

Жінки сьогодні іменини не святкують.

 

Вітання з Днем ангела

***

Дорогий мій друже, у кожного з нас є ангел-охоронець, і хоч ніхто його ніколи в житті не бачив, але все одно я впевнений, що він завжди знаходиться десь біля нас. Хочу в цей радісний святковий день побажати тобі і твоєму ангелові побільше сонячних днів, радості в житті й любові до ближнього свого.

***

З Днем ангела! Твій небесний опікун подарував тобі безліч хороших якостей. Бажаю тобі не розгубити цей цінний набір ангельських подарунків по житті і пишатися тим ім’ям, що подарували тобі твої батьки.

***

Вітаю тебе з днем Ангела і бажаю, щоб твій ангел завжди тебе оберігав і допомагав тобі в усіх твоїх справах – домашніх і робочих, щоб всі твої починання були втілені в життя, щоб тебе завжди супроводжували удача, процвітання і успіх.

***

Вітаю з іменинами! Тобі, я хочу побажати, щоб ви ніколи не розлучалися, щоб твій ангел завжди перебував у тебе за спиною, оберігаючи від усіх бід і напастей. Я бажаю тобі доброго і вірного помічника, який вкриє тебе від будь-якої негоди своїм крилом! 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити у Facebook

Джерело: radiotrek.rv.ua

Залишити відповідь