Новостная Ложка » На Закарпатті відбувся благодійний чемпіонат з футболу на честь загиблих воїнів ЗСУ (ФОТО, ВІДЕО)

На Закарпатті відбувся благодійний чемпіонат з футболу на честь загиблих воїнів ЗСУ (ФОТО, ВІДЕО)

На Закарпатті відбувся благодійний чемпіонат з футболу на честь загиблих воїнів ЗСУ (ФОТО, ВІДЕО)

Благодійний турнір в селі Ставне Ужгородського району провели у честь загиблих воїнів Ставненської громади, розповіла директорка Центру культури, дозвілля та спорту Ставненської отг Марина Корінь.

“З 2014 року ми втратили двох, а з початку повномасштабної війни, їх більше. Сподіваюся, що більше такого не буде. Тому це й матч ми присвячуємо їм”, — розповіла жінка.

“У нас стоїть благодійна скринька і всі охочі підтримати наші Збройні Сили України також долучаються до того. На жаль, наша громада втратила шестеро захисників і вчора одному з них мало виповнитися 25 років”, — ділиться голова Ставненської отг Іван Мандрик.

Участь у благодійному турнірі – чемпіонаті Закарпаття взяли 9 команд взяли з футболу. “Ми започаткували футбол, у нас є тренер який тренує тричі на тиждень наших діточок та охочих, жителів нашої громади, завдяки підтримці наших підприємців, небайдужих людей, які долучилися сьогодні, допомогли нам організувати таке свято. Завдяки багаторічному досвіду друзів-футболістів, які переказали дали розголос цьому і на фейсбук і на сайті. Дуже багато долучилося до цієї гри команд, в нас тепер присутні і прикордонні загони, деякі Збройні Сили України різних підрозділів, команда національного парку”, — додав голова отг.

За словами, члена виконкому Закарпатської асоціації футболу Степана Селменського. Перше місце на благодійному турнірі чемпіонаті Закарпаття з футболу на честь загиблих воїнів ЗСУ виборола команда “Верховина Бистра”, друге — команда Ужанського національного парку, третє — команда 94 чопського прикордонного загону.

01 серпня 2023р.

Теги: футбол, чемпіонат

Джерело: zakarpattya.net.ua

Залишити відповідь