Новостная Ложка » Ф’юрі здолає Усика – росіянин Бетербієв

Ф’юрі здолає Усика – росіянин Бетербієв

Ф’юрі здолає Усика – росіянин Бетербієв

Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик: Артур Бетербієв не вірить у шанси українського боксера

Російський боксер Артур Бетербієв, чемпіон WBO, WBC та IBF у напівважкій вазі, висловив свою точку зору щодо майбутнього поєдинку між Тайсоном Ф’юрі і Олександром Усиком. Він не вірить у шанси українського боксера здобути титул в надважкому дивізіоні.

Бетербієв стверджує, що Ф’юрі стане абсолютним чемпіоном світу у надважкому дивізіоні. Володар поясів WBO, WBC та IBF у напівважкій вазі переконаний, що успіху британця допоможе його надважкова вага.

Усе ж таки, Бетербієв визнає свою помилку за тривалість кар’єри Усика, коли вважав його аутсайдером. Він пригадує, що одного разу переміг Усика у поєдинку серед аматорів, але з того часу українець значно продовжив свою подорож у боксі та показав вражаючі досягнення.

Незважаючи на свою попередню помилку, Бетербієв вважає, що Ф’юрі здатен здолати Усика. Тим не менше, остаточний результат залежатиме від підготовки та визначеності кожного боксера.

Бій між Усиком і Ф’юрі запланований на 17 лютого в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. Окрім того, український боксер Мурат Гассієв також виступить у рамках андеркарду поєдинку з російським боксером.

  • Російський боксер Артур Бетербієв не вірить у шанси Олександра Усика здобути титул
  • Бетербієв вважає, що Тайсон Ф’юрі стане абсолютним чемпіоном світу
  • Він зауважує, що Усик здатен показати вражаючі результати, але Ф’юрі буде сильнішим опонентом
  • Бій між Усиком і Ф’юрі відбудеться 17 лютого в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді

Стежте за оновленнями наших каналів в Telegram та WhatsApp, щоб бути в курсі новин.

Фото: Getty Images

Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик

Чемпіон WBO, WBC та IBF у напівважкій вазі не вірить у шанси для українського боксера здобути титул.

Тайсон Ф’юрі стане абсолютним чемпіоном світу у надважкому дивізіоні. Так вважає російський боксер Артур Бетербієв. Володар поясів WBO, WBC та IBF у напівважкій вазі вважає, що британцю допоможе той факт, що він є справжнім надважковаговиком.

Водночас представник країни-агресорки визнав, що одного разу вже помилився визначивши Усика аутсайдером.

“Тоді моя вага була всього 83 кг. Ніколи не боксував у вазі 90 кг. Ми мали ще один поєдинок серед аматорів. Билися в Росії у вазі 81 кг, я переміг Усика в перший день змагань. Ви знаєте Олександра, він дуже добре виконує свою роботу. Що можу сказати – він молодець.

Перед боєм Усика з Джошуа я казав, що Ентоні переможе. Ставив на нього, бо він справжній надважковаговик, а не боксер важкої ваги. У цьому велика різниця. Хто підготується краще – той і переможе. Зараз вважаю, що Ф’юрі здолає Усика, але хто підготується краще – той і переможе”, – цитує Бетербієва Sky Sports.

Нагадаємо, бій Усик – Ф’юрі має відбудеться 17 лютого в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Раніше стало відомо, що в андеркарді поєдинку Усика і Ф’юрі виступить російський боксер.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Джерело: ua.korrespondent.net

Залишити відповідь