Новостная Ложка » Немчанінов: У першій половині сезону Минаю не вистачало фарту

Немчанінов: У першій половині сезону Минаю не вистачало фарту

Немчанінов: У першій половині сезону Минаю не вистачало фарту

У першій частині сезону команда Минай не змогла здобути жодної перемоги і знаходиться на останньому місці у турнірній таблиці. Однак, тренер Минаю Дмитро Немчанінов вважає, що їхня команда не є приреченою до виліту, як це було минулого сезону з ФК Львів. Він стверджує, що багато з ігор, де вони програли або закінчили матчі внічию, вони не заслуговували на такий результат. Вважається, що команді не вистачало фарту, майстерності, класу і досвіду футболістів. В цілому, становлення Минай у чемпіонаті України 2023-24 є однією з основних тем цієї статті.

Захисник Минаю Дмитро Немчанінов ексклюзивно для телеграм-каналу каналу УПЛ ТБ висловився про виступ команди у першій частині сезону.

Нагадаємо, що закарпатський клуб в осінній частині нинішнього сезону не зміг жодного разу перемогти і зараз посідає останнє місце у турнірній таблиці.

“Я не можу відповісти на 100%, чому ми не здобули жодної перемоги. Одна річ, якби ми були якимись приреченими, як, наприклад, минулого сезону ФК Львів, який відверто йшов на виліт. Багато хто казав, що тепер Минай – головний претендент на виліт. Але якщо проаналізувати ігри, то в багатьох ми не заслуговували на поразку чи навіть на нічию. Я не дуже в це вірю, але нам десь бракувало фарту. А також майстерності, класу і досвіду футболістів.”, – сказав Немчанінов.

2023-24, Чемпіонат України: Турнірна таблиця

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь