Новостная Ложка » Форвард Вереса: Я ставлю перед собою амбітну бомбардирську мету

Форвард Вереса: Я ставлю перед собою амбітну бомбардирську мету

Форвард Вереса: Я ставлю перед собою амбітну бомбардирську мету

Микола Гайдучик розповідає про новий контракт та очікування від другої частини сезону

Стаття присвячена Миколі Гайдучику, нападнику рівненського Вереса, який поділився своїми думками про новий контракт з командою та очікуваннями від другої частини сезону. Термін дії оновленої трудової угоди форварда з червоно-чорними спливає у червні 2026 року, і він виражає щире задоволення тим, що клуб і президент йому довіряють. У своєму інтерв’ю Микола також поділився про свої амбітні цілі в бомбардирській гонці, проте не розголошуючи конкретики. Він також розповів про плани команди на зимових зборах та своє бажання допомагати команді перемагати.

  • Згадано, що Микола Гайдучик вже зіграв 64 офіційні матчі за Верес і забив 7 м’ячів.
  • У поточному сезоні на його рахунку 17 поєдинків у чемпіонаті та Кубку України, два голи та один асист.

Нападник рівненського Вереса Микола Гайдучик – про новий контракт та очікування від другої частини сезону.

Нагадаємо, що термін дії оновленої трудової угоди форварда з червоно-чорними спливає у червні 2026 року.

“Приємно, що клуб і президент мені довіряють. Дуже не хочу цю довіру до себе похитнути. Тому докладу максимум зусиль, щоб допомогти команді залишитися в УПЛ.

Звичайно, теж хочеться не лише бігати та боротися на полі, а більше допомагати команді забитими м’ячами та асистами. Щоб команда перемагала. Я ставлю перед собою амбітну бомбардирську мету, але конкретики взагалі не хотів би озвучувати.

Зараз намагаємося закласти фундамент усього цього роботою на зимових зборах. Прекрасні емоції. Чудові поля. В минулому році були дещо гірші, а зараз – просто топ. Займаємося біговою роботою, й ігровою, і над тактикою працюємо. Граємо багато двосторонок”, – сказав гравець.

За Верес у всіх турнірах Микола Гайдучик уже зіграв 64 офіційні матчі, забив 7 м’ячів. Цього сезону на рахунку нападаючого 17 поєдинків у чемпіонаті та Кубку України, два голи та один асист.

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь