Новостная Ложка » Львів’ян запрошують на благодійний турнір з міні-футболу для збору на прилади нічного бачення

Львів’ян запрошують на благодійний турнір з міні-футболу для збору на прилади нічного бачення

Львів’ян запрошують на благодійний турнір з міні-футболу для збору на прилади нічного бачення

Тема статті: Благодійний міні-футбольний тур у Львові для збору коштів на закупівлю приладів нічного бачення для 12 бригади АЗОВу.

Вступ: У Львові відбудеться благодійний міні-футбольний тур на підтримку військових, який має на меті зібрати кошти для закупівлі приладів нічного бачення для 12 бригади АЗОВу. Участь у турнірі коштує 4000 гривень з команди, а зібрані гроші будуть передані БО «Ти ніколи не будеш один». Турнір відбудеться у форматі 7 на 7, а переможці та призери будуть нагороджені кубками та медалями. Буде також проведено благодійний аукціон крутих лотів, а на турнірі присутній буде зірковий гість – Денис Кожанов, капітан ФК “Карпати” Львів. Нагадаємо, що війна триває і граючи футбол, можна боротись за військових. Якщо бажаєте взяти участь, реєстрація команди доступна за посиланням. Організаторами турніру є БО «Ти ніколи не будеш один», БФ «Як Ти?», ФК «Карпати» Львів та Poland Helps.

У Львові на міні-турнірі збиратимуть гроші для АЗОВу

Поблизу стадіону «Україна» 8 жовтня об 11:00 відбудеться благодійний міні-футбольний тур на підтримку військових. Благодійний внесок для участі становить чотири тис. грн з команди. Зібрані гроші передадуть на закупівлю приладів нічного бачення для 12 бригади особливого призначення НГУ АЗОВ. У БО «Ти ніколи не будеш один», який є одним із організаторів події, розповідають, що турнір відбудеться у форматі 7 на 7.

«Призерів та переможців нагородять кубками та медалями. Запрошуємо до участі команди, а також вболівальників, адже поряд з майданчиками де відбуватиметься турнір буде благодійний аукціон крутих лотів. На турнірі буде присутній зірковий гість, багаторічний капітан та лідер ФК “Карпати” Львів – Денис Кожанов. Війна триває щомиті, і можна боротись, навіть граючи футбол», – розповіли організатори.

Львів’ян запрошують на благодійний турнір з міні-футболу для збору на прилади нічного баченняТурнір відбудеться 8 жовтня (Фото БО «Ти ніколи не будеш один»)

Зареєструвати команду для участі у міні-турнірі можна за посиланням. Крім БО «Ти ніколи не будеш один», захід організовує також БФ «Як Ти?», за підтримки ФК «Карпати» Львів, Poland Helps.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter

До теми

Джерело: zaxid.net

Залишити відповідь