Новостная Ложка » Шакур Стівенсон оголосив про завершення кар єри

Шакур Стівенсон оголосив про завершення кар єри

Шакур Стівенсон оголосив про завершення кар єри

Американський чемпіон світу у легкій вазі, Шакур Стівенсон, вирішив завершити свою професійну кар’єру. Він зробив цю заяву на своїй сторінці у соцмережі без надання конкретних причин. Стівенсон відзначив, що хоче стати наставником для молодих боксерів та допомагати їм досягти великих досягнень. Раніше він заявив про те, що його зірку використають, щоб просунути Ломаченка. Стаття пропонує огляд цих подій і дає загальне уявлення про те, що можуть очікувати фанати боксу від Шакура Стівенсона у майбутньому.

Фото: Getty Images

Стівенсон вирішив завершити кар’єру

Американський чемпіон світу у легкій вазі зробив несподівану заяву на сторінці у соцмережі.

Чемпіон WBC у легкій вазі Шакур Стівенсон завершує професійну кар’єру. Про це повідомив сам американський боксер на сторінці у соцмережі.

При цьому конкретної причини відомий боксер не назвав, лише повідомивши, що хоче стати наставником для молодих боксерів.

“Я офіційно йду з боксу. Я буду вічно займатися у спортзалі, удосконалюючи свою майстерність та допомагаючи наступному поколінню стати великим і втілювати свої мрії. Я не підтримую цю слабку боксерську гру”, – написав Стівенсон.

Нагадаємо, раніше ексчемпіон світу заявив, що Ломаченка використають, щоб підняти зірку Стівенсона.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Джерело: ua.korrespondent.net

Залишити відповідь