Новостная Ложка » В Україні оголошено масштабну повітряну тривогу

В Україні оголошено масштабну повітряну тривогу

В Україні оголошено масштабну повітряну тривогу

Українці просять не ігнорувати сигнал повітряної тривоги, оскільки Україна стала ракетною небезпекою. В четвер, 15 лютого, оголошено масштабну повітряну тривогу через ракетну небезпеку. Мапа тривог станом на 10:53 четверга показує, що всі області України позначені червоним кольором. Командування Повітряних сил ЗСУ повідомило про зліт МіГ-31К з аеродрому Саваслейка в Нижньогородській області. Поки триває тривога, мешканці повинні перебувати укриттях і не ігнорувати сигнали повітряної тривоги. Крім того, нагадують про правило “двох стін”. Російські сили завдали масованого ракетного удару по Україні, проте було знищено 13 повітряних цілей. Всього росіяни запустили 26 ракет різного типу.

Українців просять не ігнорувати сигнал повітряної тривоги.

В четвер, 15 лютого, в Україні оголошено масштабну повітряну тривогу через ракетну небезпеку. “Почервоніли” усі області.

Про це повідомило Командування Повітряних сил ЗСУ

“Вся Україна – ракетна небезпека. Зафіксовано зліт МіГ-31К з аеродрому Саваслейка Нижньогородської області”, – йдеться у повідомленні. 

Мапа тривог станом на 10:53 четверга, 15 лютого.

Пройдіть до укриттів і перебувайте там до оголошення про її закінчення. Також не забувайте про правило “двох стін”. Не ігноруйте сигналів повітряної тривоги.

Нагадаємо, на світанку 15 лютого росіяни завдали масованого ракетного удару по Україні. Силами ППО було знищено 13 повітряних цілей. Загалом росіяни запустили 26 ракет: повітряного і морського базування, балістичні, авіаційні та зенітні.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Джерело: tsn.ua

Залишити відповідь