Новостная Ложка » На Львівщині втретє оголосили повітряну тривогу. Оновлено

На Львівщині втретє оголосили повітряну тривогу. Оновлено

На Львівщині втретє оголосили повітряну тривогу. Оновлено

У понеділок, 13 травня, у Львові та області вдруге почали лунати сирени повітряної тривоги. Ця стаття надає практичні поради та інструкції щодо дій, які слід вживати під час такої тривоги. Оновлення підтвердило, що було оголошено відбій тривоги. Згідно з повідомленнями, МіГ-31К, що злетів на території Росії, став причиною тривоги, яка охопила всю Україну. В статті наведені кроки, які слід вживати для захисту себе та інших у разі отримання сигналу “Повітряна тривога”. Також наголошується на важливості спілкування з сусідами та людьми з інвалідністю, а також про необхідність дотримуватися всіх вказівок та перебувати в укритті до офіційного повідомлення про відбій повітряної тривоги. У статті також наведено інформацію про дві попередні тривоги, які оголошувалися раніше на Львівщині через несподіваний зліт МіГа.

У понеділок, 13 травня, о 16:44 у Львові та області вдруге почали лунати сирени повітряної тривоги. Всіх закликають перейти в укриття.

Оновлено: відбій оголосили о 17:09.

За даними Повітряних Сил, тривога охопила всю Україну через зліт на території Росії МіГ-31К.

Сигнал «Повітряна тривога» означає, що потрібно виконати такі дії:

  • Якщо ви вдома, вимкніть світло та газ, візьміть документи, необхідні ліки, трохи харчів та води і перейдіть у найближче укриття.
  • Повідомте про тривогу сусідів та осіб з інвалідністю. Допоможіть їм перейти в укриття.
  • Залишайтеся в укритті до повідомлення про відбій повітряної тривоги! Не виходьте, доки не буде дано команди відбій повітряної тривоги!
  • Якщо ж ви вимушені залишитися у квартирі, то варто ховатися у приміщеннях із глухими стінами. 

Зазначимо, що на Львівщині вже двічі оголошували повітряну тривогу: о 12:54 та о 14:51 через зліт МіГа.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: portal.lviv.ua

Залишити відповідь