Новостная Ложка » Футболіст Степанюк планує покинути команду “Ворскла” після завершення поточного сезону.

Футболіст Степанюк планує покинути команду “Ворскла” після завершення поточного сезону.

Футболіст Степанюк планує покинути команду “Ворскла” після завершення поточного сезону.

32-річний нападник змінить команду у літнє міжсезоння: Руслан Степанюк покидає Ворсклу

Нападник Ворскли Руслан Степанюк планує змінити клуб навесні. Цю новину презентували представники Ворскли. Відомий футболіст провів у Полтаві чотири з половиною роки успішної кар’єри. Ця стаття згадує його щасливі моменти в команді, включаючи його досягнення та плани на майбутнє.

Чотири з половиною роки в Полтаві

Степанюк високо цінує свою кар’єру в Ворсклі. Він згадує свої досягнення та підтримку від команди та уболівальників. Він також зазначив, що у своїй кар’єрі очікує нових викликів.

Результати сезону

За цей сезон Степанюк зіграв 33 матчі, забив 10 голів та віддав дев’ять гольових передач. Кар’єра Степанюка включає 121 матч в складі Ворскли, 34 голи та 29 ассистів.

Наступний матч

Ворскла зіграє свій наступний матч проти ЛНЗ. Гра відбудеться завтра, 24 травня, о 15.30.

“Руслан Степанюк – великий професіонал, який зробив значний внесок у розвиток Ворскли. Його відхід – велика втрата для команди, але ми впевнені, є, що він знайде нові горизонти в своїй кар’єрі”, – коментує автор сайту.

Втрата такого гравця, як Степанюк, безумовно, вплине на Ворсклу. Однак, це також може стати можливістю для молодих талантів показати себе. Ми з нетерпінням чекаємо наступного сезону, щоб побачити, як команда впорається з цим викликом.

32-річний нападник змінить команду у літнє міжсезоння.

Руслан Степанюк, ФК Ворскла
23 травня 2024, 22:10

Нападник Ворскли Руслан Степанюк залишить полтавську команду після завершення цього сезону. Про це повідомляє прес-служба клубу.

“Я провів у Полтаві щасливих чотири з половиною роки. Ми багато чого встигли разом із вами, хлопці, з уболівальниками, які в будь-яку погоду приходили на стадіон, аби підтримати нас.

Та доля футболіста така, що інколи хочеться змін та нових викликів у кар’єрі. Частинку свого футбольного серця залишаю у Полтаві. Буду й надалі вболівати за ворсклян. Низький уклін усім. Слава Україні!”, — сказав Степанюк.

Нинішнього сезону Степанюк провів 33 матчі, в яких забив 10 голів та віддав дев’ять гольових передач.

Всього на рахунку Степанюка 121 матч у складі Ворскли, 34 забиті м’ячі та 29 ассистів. Також він виступав за Верес, Сталь, Жетису, Говерлу, Олександрію та Олімпік.

За тур до фінішу сезону Ворскла набрала 33 очки та посідає восьме місце в УПЛ. В останньому турі полтавці зіграють проти ЛНЗ. Гра відбудеться завтра, 24 травня, о 15.30 за Києвом.

Зміна команди: Руслан Степанюк покидає Ворсклу

32-річний нападник Руслан Степанюк планує змінити свою команду у літнє міжсезоння. Полтавська команда Ворскла повідомила про це в своїй прес-службі.

Чотири з половиною роки в Полтаві

Степанюк провів у Полтаві щасливих чотири з половиною роки. “Ми багато чого встигли разом із вами, хлопці, з уболівальниками, які в будь-яку погоду приходили на стадіон, аби підтримати нас,” – згадує футболіст.

Він додав, що інколи хочеться змін та нових викликів у кар’єрі. “Частинку свого футбольного серця залишаю у Полтаві. Буду й надалі вболівати за ворсклян. Низький уклін усім. Слава Україні!” – сказав Степанюк.

Результати сезону

Цього сезону Степанюк провів 33 матчі, в яких забив 10 голів та віддав дев’ять гольових передач. Всього на рахунку Степанюка 121 матч у складі Ворскли, 34 забиті м’ячі та 29 ассистів.

Він також виступав за Верес, Сталь, Жетису, Говерлу, Олександрію та Олімпік. За тур до фінішу сезону Ворскла набрала 33 очки та посідає восьме місце в УПЛ.

Наступний матч

В останньому турі полтавці зіграють проти ЛНЗ. Гра відбудеться завтра, 24 травня, о 15.30 за Києвом.

Цитата автора сайту

“Руслан Степанюк – це великий професіонал, який зробив значний внесок у розвиток Ворскли. Його відхід – велика втрата для команди, але ми впевнені, що він знайде нові горизонти у своїй кар’єрі”, – коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

Втрата такого гравця, як Степанюк, безумовно, вплине на Ворсклу. Однак, це також може стати можливістю для молодих талантів показати себе. Ми з нетерпінням чекаємо наступного сезону, щоб побачити, як команда впорається з цим викликом.

Джерело: football.ua

5 thoughts on “Футболіст Степанюк планує покинути команду “Ворскла” після завершення поточного сезону.

  1. Та шо за новости, блин? Степанюк, ты че, решил нас бросить? Мы ж тебя поддерживали всегда! Не уходи, ты в команде нужен. Без тебя “Ворскла” не та будет…

  2. Що ж, Степанюк, здається, вирішив змінити обстановку. Не знаю, чи це для нього плюс, чи мінус. Якщо він думає, що це краще для його кар’єри, то вперед!

  3. Та ну його, Степанюк, він таки вирішив забрати шматок і втікти. Ворскла без нього обійдеться, головне щоб команда дружила. Нехай йде, не тримаємо!

Залишити відповідь