Новостная Ложка » Пакета повністю заперечує обвинувачення і заявляє про намір боротись за очищення свого імені

Пакета повністю заперечує обвинувачення і заявляє про намір боротись за очищення свого імені

Пакета повністю заперечує обвинувачення і заявляє про намір боротись за очищення свого імені

Вест Гемовський півзахисник Лукас Пакета відкидає звинувачення в порушенні правил ставок

Відомий бразильський хавбек Лукас Пакета, який виступає за Вест Гем, виносить свою точку зору щодо звинувачень, висунутих у його адресу з боку Футбольної асоціації. Пакета категорично заперечує будь-які порушення правил ставок.

Реакція Пакети на звинувачення

“Я надзвичайно здивований і засмучений тим, що ФА вирішила висунути мені звинувачення. Протягом дев’яти місяців я співпрацював з кожним кроком їхнього розслідування та надавав всю інформацію, яку міг. Я повністю заперечую звинувачення і буду боротися щодня, щоб очистити своє ім’я. Оскільки процес триває, я не буду надавати жодних додаткових коментарів,”

– цитує слова Пакети інсайдер Фабріціо Романо.

Спортивна кар’єра Пакети

У поточному сезоні футболіст провів 43 матчі, в яких забив вісім голів та віддав сім гольових передач.

Коментарі від автора сайту

“Пакета демонструє велику відданість своїй кар’єрі і своєму імені. Його реакція на звинувачення показує його намір боротися за правду”

– коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

“Незалежно від результату розслідування, важливо підкреслити професіоналізм і відданість Пакети своїй кар’єрі. Його гра на полі продовжує вражати, а його реакція на звинувачення буде слугувати прикладом для молодих спортсменів”

– робить висновок автор сайту.

Бразильський хавбек не згоден з висунутими звинуваченнями на свою адресу.

Лукас Пакета, Getty Images
23 травня 2024, 21:40

Півзахисник Вест Гема Лукас Пакета прокоментував новини про те, що йому висунули звинувачення у порушенні правил ставок з боку Футбольної асоціації.

“Я надзвичайно здивований і засмучений тим, що ФА вирішила висунути мені звинувачення.

Протягом дев’яти місяців я співпрацював з кожним кроком їхнього розслідування та надавав всю інформацію, яку міг.

Я повністю заперечую звинувачення і буду боротися щодня, щоб очистити своє ім’я. Оскільки процес триває, я не буду надавати жодних додаткових коментарів”, — наводить слова Пакети інсайдер Фабріціо Романо.

У поточній кампанії Пакета провів 43 матчі, в яких забив вісім голів та віддав сім гольових передач.

Лукас Пакета відкидає звинувачення в порушенні правил ставок

Бразильський півзахисник Вест Гема, Лукас Пакета, відповів на звинувачення, висунуті проти нього з боку Футбольної асоціації. Він стверджує, що не порушував правил ставок.

Реакція Пакети на звинувачення

“Я надзвичайно здивований і засмучений тим, що ФА вирішила висунути мені звинувачення. Протягом дев’яти місяців я співпрацював з кожним кроком їхнього розслідування та надавав всю інформацію, яку міг. Я повністю заперечую звинувачення і буду боротися щодня, щоб очистити своє ім’я. Оскільки процес триває, я не буду надавати жодних додаткових коментарів”, — цитує слова Пакети інсайдер Фабріціо Романо.

Спортивна кар’єра Пакети

У поточній сезоні Пакета провів 43 матчі, в яких забив вісім голів та віддав сім гольових передач.

Цитата автора сайту

“Пакета демонструє велику відданість своїй кар’єрі і своєму імені. Його реакція на звинувачення показує його намір боротися за правду”, – коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

“Незалежно від результату розслідування, важливо підкреслити професіоналізм і відданість Пакети своїй кар’єрі. Його гра на полі продовжує вражати, а його реакція на звинувачення є прикладом для молодих спортсменів”, – робить висновок автор сайту.

Джерело: football.ua

6 thoughts on “Пакета повністю заперечує обвинувачення і заявляє про намір боротись за очищення свого імені

  1. Знаєте шо, не важливо як він відстоює своє ім’я, головне щоб правда вийшла на поверхню. Всі ми в курсі, як ці “борці” закінчуються. Подивимось, як довго він протримається.

  2. То шо, Пакетик вирішив боротьбу за честь почати? Хах, ну гаразд, побачимо, як там у нього з силами. Хай спочатку докаже, шо не виноватий, а тоді вже й про честь балакатимемо.

  3. Та ну, Пакет, ти чого? Ти шо, вирішив, шо ми всі тут дурні? Нєт, братан, так не прокатить. Треба відповідати за свої дєла. Не верю тобі ні каплі, піди борись з собою!

  4. Та ну нафиг, Пакета! Все твои слова – пустой звук. Мы то знаем, какая ты “борец” за свое имя. Все видели твои дела. Так что не лезь в бутылку, сиди тихо и не высовывайся.

  5. Та ну, Пакет, хто ти нас тут обманюєш? Боротись за имя? Лучше б зробив щось корисне для людей, а не свої гроши рахував. Не вірю я в твої “чисті” наміри…

  6. Ну вот и заперечивает, а че ему стоит? Это ж не мы судимся, он же крутой, бабки есть. А мы тут сидим и верим в справедливость. Ха, щас… Борися, Пакет, борися, мы за тебя болим!

Залишити відповідь