Новостная Ложка » Англійські футбольні клуби висловили інтерес до гравця Циганкова

Англійські футбольні клуби висловили інтерес до гравця Циганкова

Англійські футбольні клуби висловили інтерес до гравця Циганкова

Український вінгер Віктор Циганков може влітку покинути клуб Жирона заради переходу до одного з англійських клубів, згідно з відомостями від спортивного журналіста Фабріціо Романо. Цей матеріал детально описує можливий перехід, наводячи аргументи та заяви, що свідчать про це, у тому числі:

  • Інтерес ряду англійських клубів до 26-річного українського футболіста
  • Статистику Циганкова за поточний сезон.
  • Позицію головного тренера Жирони Мічеля щодо його надій на залишок команди Циганкова

Циганков – це важливий гравець для Жирони, і його можливий перехід до англійського клубу буде великим кроком у його кар’єрі. Втім, все залежить від його рішення та бажання.

Автор сайту завершує дискусію, вказуючи, що Циганков продемонстрував високий рівень гри в цьому сезоні, і його можливий перехід до англійського клубу може відкрити нові горизонти у його кар’єрі. Однак, такий крок важливо розглянути у контексті його професійних цілей та амбіцій.

Українець може опинитись на Туманному Альбіоні.

ВІКТОР ЦИГАНКОВ, GETTY IMAGES
24 травня 2024, 09:44

Український вінгер Віктор Циганков може влітку піти з Жирони, пише Фабріціо Романо.

У послугах 26-річного українця зацікавлені кілька клубів чемпіонату Англії, які готові поборотися за футболіста влітку. Проте Віктор зосереджений на останній грі в сезоні за Жирону, а також на Євро-2024.

Цього сезону Циганков провів 30 матчів, у яких забив шість голів та віддав шість асистів.

Раніше головний тренер Жирони Мічел заявив, що сподівається, що Артем Довбик та Циганков залишаться в команді на наступний сезон.

Віктор Циганков: Можливий перехід до англійського футбольного клубу

Український футболіст Віктор Циганков може змінити своє місце розташування на Туманний Альбіон вже цього літа. Ця інформація була опублікована відомим спортивним журналістом Фабріціо Романо.

Інтерес до українського вінгера

За даними Романо, декілька англійських клубів проявили зацікавленість у 26-річному Циганкові і готові боротися за його перехід влітку. Однак, наразі футболіст зосереджений на останньому матчі сезону за Жирону та на Євро-2024.

Сезон 2024: Показники Циганкова

Впродовж поточного сезону, Циганков провів 30 матчів, в яких забив шість голів та віддав шість асистів.

Позиція тренера Жирони

Головний тренер Жирони, Мічел, раніше висловив надію, що Артем Довбик та Циганков залишаться в команді на наступний сезон.

Цитата автора сайту

“Циганков – це важливий гравець для Жирони, і його можливий перехід до англійського клубу буде великим кроком у його кар’єрі. Втім, все залежить від його рішення та бажання”, – коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

Віктор Циганков продемонстрував високий рівень гри в цьому сезоні. Його можливий перехід до англійського клубу може відкрити нові горизонти в його кар’єрі. Однак, критично важливо, щоб такий крок був зроблено відповідно до його професійних цілей та амбіцій.

Джерело: football.ua

2 thoughts on “Англійські футбольні клуби висловили інтерес до гравця Циганкова

  1. Вау, Циганков, ти крутий! Англійці вже хочуть тебе взяти? Нехай платять баснослівні гроші, а то в нас таланти на копійки продаються.

Залишити відповідь