Новостная Ложка » Футбольний клуб “Аль-Хіляль” планує придбати гравця Леау за значну суму коштів.

Футбольний клуб “Аль-Хіляль” планує придбати гравця Леау за значну суму коштів.

Футбольний клуб “Аль-Хіляль” планує придбати гравця Леау за значну суму коштів.

Аль-Хіляль розглядає трансфер Рафаеля Леау

У цій статті ми дізнаємося про потенційний перехід форварда Мілана, Рафаеля Леау, до клубу Аль-Хіляль. У процесі ми будемо досліджувати деталі цього можливого трансферу, включаючи потенційну вартість угоди, а також роль Леау в команді Мілана.

Текуща кар’єра Рафаеля Леау в Мілані

Ми глибше розглянемо кар’єру Рафаеля Леау в Мілані, включаючи його внесок у команду з часу приєднання до клубу у 2019 році.

Сезон 2024/2025

Наступним пунктом нашого аналізу буде сезон 2024/2025, в якому 24-річний Леау виступив у 46 матчах, забивши 14 голів і віддавши 14 результативних передач.

Коментар автора сайту

“Рафаель Леау – талановитий футболіст, який вже показав свої навички на полі. Його можливий перехід в Аль-Хіляль буде великим кроком в його кар’єрі”, – коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

Ми завершимо наш огляд міркуваннями автора сайту щодо того, як перехід Леау може вплинути на футбол як для Аль-Хіляль, так і для Мілана.

У клубі розглядають можливість трансферу форварда.

Рафаель Леау, Getty Images
24 травня 2024, 20:57

Аль-Хіляль хоче купити Рафаеля Леау — повідомляє Tuttosport. 

Наразі перемовин з Міланом не було, але клубу з Саудівської Аравії доведеться заплатити до 175 мільйонів євро. 

У складі італійської команди форвард виступає з 2019 року. Наразі рішення стосовно переходу Рафаеля не вирішено, в Мілані хочуть залишити його у клубі. 

Цього сезону 24-річний гравець провів 46 матчів в усіх можливих турнірах, забив 14 голів і віддав 14 асистів. 

Розглядається трансфер форварда в клубі

Клуб розглядає можливість трансферу форварда Рафаеля Леау, як повідомляє Tuttosport. На даний момент, переговори з Міланом ще не відбулися, але саудівський клуб Аль-Хіляль може заплатити до 175 мільйонів євро за його перехід.

Кар’єра Рафаеля Леау в Мілані

Рафаель Леау є членом італійської команди з 2019 року. Незважаючи на інтерес інших клубів, в Мілані хотіли б зберегти його в команді. Рішення щодо його переходу поки не прийнято.

Сезон Рафаеля Леау

Цього сезону 24-річний футболіст провів 46 матчів у всіх можливих турнірах, забивши 14 голів і зробивши 14 асистів.

Цитата автора сайту

“Рафаель Леау – талановитий футболіст, який вже показав свої навички на полі. Його можливий перехід в Аль-Хіляль буде великим кроком в його кар’єрі”, – коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

Автор сайту вважає, що перехід Рафаеля Леау в Аль-Хіляль може стати значним подією в світі футболу. Водночас, це може бути великим втратою для Мілана, який хоче залишити його в команді.

Джерело: football.ua

8 thoughts on “Футбольний клуб “Аль-Хіляль” планує придбати гравця Леау за значну суму коштів.

  1. Ого, “Аль-Хіляль” розкидається баблом! Леау – непоганий гравець, але чи варто він таких грошей? Хоча хто я такий, щоб судити… Футбол це бізнес, тут всьо ясно.

  2. Гонору Леау вистачить на такий перехід? Якщо так, то це круто, але не забуваймо, що футбол – це не тільки гроші. Чекаємо офіційного підтвердження.

  3. Вау, Аль-Хіляль розкидається з бабками. Леау хороший гравчик, але цінник трохи завеликий, чи не так? Ну нічо, побачимо як він справиться. Всеодно круто, що клуб не жаліє грошей на посилення.

  4. Та ну, Леау в Аль-Хіляль? Це ж космос, хлопці! Скільки бабла вони готові за нього віддати? Чи не переборщили?😮 Буде цікаво подивитися на цю трансферну сагу!🍿

Залишити відповідь