Новостная Ложка » Верес відправив Металіст-1925 до першої ліги

Верес відправив Металіст-1925 до першої ліги

Верес відправив Металіст-1925 до першої ліги

Металіст-1925 мав вигравати в Вереса, щоб зберегти прописку в УПЛ. Але навіть в останньому матчі сезону команда Віктора Скрипника не змогла зібратися. Гості виглядали більш заряженими на боротьбу, мали кращий план і здобули перемогу 2:1. Вона дозволила команді Олега Шандрука піднятися на 13-ту сходинку і поборотися за збереження прописки у перехідних матчах.

Віталій Дахновський забив третій гол в останніх чотирьох матчах і вивів Верес уперед на 33 хвилині. Класно відкрився праворуч в штрафному, підробив під удар з лівої і вразив дальній кут.

На 62 хвилині захист М-25 просто склав повноваження. Спершу з меж штрафного бив Яго. Бека заблокував, але форвард підхопив і навісив на дальню стійку. Там не було жодного з господарів. Але не полінився добігти Кухарук. Мозіль врятував ледь не у шпагаті. Але підбірання знов за гостями. І той самий Кухарук навісив на дальній кут воріт, де Гайдучик головою переправив у порожні ворота. Жах в захисті.

Шанси відігратися в харкив’ян були. Надію подарував пенальті, який на двох заробили Бека та Кучеров. Останній чомусь вирішив стрибнути у ноги опонента в своєму штрафному. Владлен Юрченко – 1:2.

Але більше Когут не пропускав. Голкіпер-ветеран виграв дуель матчу в Борячука, коли той вийшов фактично сам на сам. Сейв ногою.

Далі Мрвальєвич впав після повштовху Капінуса. Шандор вказав на позначку. Але ВАР змусив рефері змінити точку зору.

25-ті йшли вперед, билися до останнього, але Верес так само натхненно захищався і свого не віддав.

2023-24, Чемпіонат України

Металіст 1925 – Верес 1:2

Голи: Дахновський 33′ 0:1, Гайдучик Н. 62′ 0:2, Юрченко Вл. 74′ 1:2

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь