Новостная Ложка » Жіноча команда Барселони перемогла Ліон у фіналі Ліги чемпіонів

Жіноча команда Барселони перемогла Ліон у фіналі Ліги чемпіонів

Жіноча команда Барселони перемогла Ліон у фіналі Ліги чемпіонів

В цій статті ми підводимо підсумки вирішального матчу фіналу жіночої Ліги чемпіонів УЄФА-2023/24, в якому зійшлися Барселона та Ліон. У зустрічі, що відбулася на Сан Мамес Стедіум у Більбао, команди не залишили глядачів без голів, з двома забитими м’ячами в другому таймі.

Підсумки матчу

У статті детально розглядаються ключові моменти матчу та його результати. Барселона перемогла Ліон з рахунком 2:0, забивши голи на 63 та 90+5 хвилинах. Це вже третя перемога Барселони в турнірі, в той час як Ліон залишається рекордсменом з найбільшою кількістю подібних титулів – 8.

Склад команд

У статті також представлено склад команд, що взяли участь у матчі. Склад команд включав відсутність деяких ключових ігроків, що скоріше за все, вплинуло на динаміку гри.

Майбутнє

Крім того, ми дивимося в майбутнє, посвідчуючи, що сьогодні, 25 травня, чоловіча команда “олімпійців” зустрінеться з ПСЖ у фіналі Кубка Франції.

Цей матч був досить напруженим і цікавим. Обидві команди показали високий рівень гри, але в кінцевому підсумку перемогла Барселона.

Висновок? Цей матч став важливим етапом у кар’єрі обох команд. Барселона продемонструвала свою силу і стратегію, що принесло їй перемогу. Ліон, незважаючи на поразку, також показав добру гру.

Завершився вирішальний поєдинок турніру.

Барселона – Ліон, Getty Images
25 травня 2024, 21:53

У рамках фіналу жіночої Ліги чемпіонів УЄФА-2023/24 Барселона зустрілася з Ліоном на Сан Мамес Стедіум у Більбао.

Протягом першої половини зустрічі команди не порадували глядачів голами. В другому таймі номінальні господарі вийшли вперед завдяки голу Бонматі. Відігратися колектив Соні Бомпастор так і не зумів, ще раз пропустивши вже у компенсований час — результативний удар на рахунку Путельяс.

Барселона — Ліон 2:0
Голи: Бонматі, 63, Путельяс, 90+5

Барселона: Коль — Бронз, Паредес, Енген, Рольфо (Батльє, 67) — Бонматі, Волш (Путельяс, 90+2), Гіхарро — Грем, Паральюело (Бругтс, 85), Кальдентей (Піна, 90+2)

Ліон: Ендлер — Карпентер, Ренар, Жиль (Бешо, 81), Баша — Горан, Егуррола, ван де Донк (Гегерберг, 81) — Діані, Дюморне, Каскаріно (Мажрі, 63)

Попередження: Путельяс — Ренар, Ендлер

Для Барселони це вже третя звитяга в турнірі, тоді як саме на рахунку Ліона найбільша кількість подібних титулів (8).


Нагадаємо, що сьогодні, 25 травня, чоловіча команда “олімпійців” зустрінеться з ПСЖ у фіналі Кубка Франції. Слідкуйте за текстовою онлайн-трансляцією за посиланням.

Заключний матч турніру завершено

Фінальний матч жіночої Ліги чемпіонів УЄФА-2023/24 між командами Барселона та Ліон відбувся на Сан Мамес Стедіум у Більбао.

Перший тайм без голів

У першому таймі команди не змогли порадувати глядачів голами. Однак, у другому таймі Барселона вийшла вперед завдяки голу Бонматі. Команда Соні Бомпастор не змогла відновити рівновагу, пропустивши ще один гол у компенсований час від Путельяс.

Результати матчу

Барселона перемогла Ліон з рахунком 2:0. Голи забили Бонматі на 63 хвилині та Путельяс на 90+5 хвилині.

Склад команд

У складі Барселони були: Коль, Бронз, Паредес, Енген, Рольфо, Бонматі, Волш, Гіхарро, Грем, Паральюело, Кальдентей. У складі Ліона: Ендлер, Карпентер, Ренар, Жиль, Баша, Горан, Егуррола, ван де Донк, Діані, Дюморне, Каскаріно.

Третя перемога Барселони

Це вже третя перемога Барселони в турнірі. Натомість, Ліон має на своєму рахунку найбільшу кількість подібних титулів – 8.

Наступний матч

Сьогодні, 25 травня, чоловіча команда “олімпійців” зустрінеться з ПСЖ у фіналі Кубка Франції.

Цитата автора сайту

“Цей матч був досить напруженим і цікавим. Обидві команди показали високий рівень гри, але в кінцевому підсумку перемогла Барселона.”

Висновок автора сайту

“Цей матч став важливим етапом у кар’єрі обох команд. Барселона продемонструвала свою силу і стратегію, що принесло їй перемогу. Ліон, незважаючи на поразку, також показав добру гру.”

Джерело: football.ua

2 thoughts on “Жіноча команда Барселони перемогла Ліон у фіналі Ліги чемпіонів

  1. Вау, дівчата просто рознесли! Барса вогонь, Ліон такого не чекав. Це ж треба так зарубати в фіналі! Шана і респект нашим дівчатам!🔥🔥🔥

Залишити відповідь