Новостная Ложка » Родрі з Манчестер Сіті завершив свою безпрограшну серію, що тривала 74 ігри.

Родрі з Манчестер Сіті завершив свою безпрограшну серію, що тривала 74 ігри.

Родрі з Манчестер Сіті завершив свою безпрограшну серію, що тривала 74 ігри.

Історія футболіста, який втратив вражаючу безпрограшну серію

25 травня 2024 року став фатальним днем для півзахисника Манчестер Сіті, Родрі. Саме в цей день його команда програла Манчестеру Юнайтед із рахунком 2:1 у фіналі Кубка Англії, тим самим перервавши його вражаючу безпрограшну серію, що тривала 475 днів або 74 матчі. В нашій статті ми розглянемо цю подію більш детально.

Родрі та його безпрограшна серія

Іспанський футболіст Родрі відрізняється стабільністю і високим рівнем гри, які привели його до невиданої безпрограшної серії. Останній раз він зазнавав поразки за Манчестер Сіті ще у лютому 2023 року.

Вплив на показники Родрі

В сезоні 2023/24 Родрі зіграв у 50 матчах, де він забив 9 голів і зробив 14 асистів. Попри поразку в Кубку Англії, його внесок у гру все ж вплинув на загальні показники команди.

Майбутнє Манчестер Юнайтед та Манчестер Сіті

Зазначимо, що Манчестер Юнайтед та Манчестер Сіті зустрінуться у Суперкубку Англії. Цей матч стане доброю нагодою для обох команди перевірити свої сили.

“Цей результат перервав вражаючу безпрограшну серію півзахисника Манчестер Сіті Родрі. Іспанець не програвав, виходячи на поле за “містян” протягом 74 ігор або 475 днів.”

Незважаючи на кінець серії, виконання Родрі було безсумнівно сенсаційним, а його внесок у команду Манчестер Сіті було визначним. Чекаємо на нові досягнення від цього талановитого гравця.

475 днів без поразок.

Родрі, Getty Images
25 травня 2024, 19:59

25 травня Манчестер Юнайтед із рахунком 2:1 обіграв Манчестер Сіті і завоював Кубок Англії.

Цей результат перервав вражаючу безпрограшну серію півзахисника Манчестер Сіті Родрі. Іспанець не програвав, виходячи на поле за “містян” протягом 74 ігор або 475 днів.

Остання до сьогоднішнього дня поразка Родрі за Манчестер Сіті траплялася в лютому 2023 року.

У сезоні-2023/24 Родрі провів 50 матчів: на його рахунку 9 голів і 14 асистів. 

Раніше повідомлялося, що Манчестер Юнайтед і Манчестер Сіті зіграють у Суперкубку Англії. 

475 днів без поразок: Родрі з Манчестер Сіті

25 травня 2024 року Манчестер Юнайтед з рахунком 2:1 переміг Манчестер Сіті, завоювавши Кубок Англії. Цей результат перервав вражаючу безпрограшну серію півзахисника Манчестер Сіті Родрі. Іспанський футболіст не програвав, виходячи на поле за “містян” протягом 74 ігор або 475 днів.

Остання поразка Родрі

Останній раз Родрі програвав за Манчестер Сіті у лютому 2023 року. У сезоні 2023/24 Родрі провів 50 матчів, забивши 9 голів і зробивши 14 асистів.

Майбутнє Манчестер Юнайтед і Манчестер Сіті

Раніше було оголошено, що Манчестер Юнайтед і Манчестер Сіті зіграють у Суперкубку Англії.

Цитата автора сайту

“Цей результат перервав вражаючу безпрограшну серію півзахисника Манчестер Сіті Родрі. Іспанець не програвав, виходячи на поле за “містян” протягом 74 ігор або 475 днів.”

Висновок автора сайту

Незважаючи на поразку, Родрі продемонстрував вражаючу стабільність і високий рівень гри. Його безпрограшна серія стала одним з найяскравіших моментів сезону. Ми з нетерпінням чекаємо на нові досягнення цього талановитого футболіста.

Джерело: football.ua

2 thoughts on “Родрі з Манчестер Сіті завершив свою безпрограшну серію, що тривала 74 ігри.

  1. Вау, 74 матчі без поразок! Це просто космос, Родрі молодець. Але все одно вважаю, що він міг би грати краще. Не зрозумійте неправильно, я не хейтер, просто моя думка.

Залишити відповідь