Новостная Ложка » Окупаційні війська понад 100 разів штурмували позиції ЗСУ на фронті: карта фронту 25 травня

Окупаційні війська понад 100 разів штурмували позиції ЗСУ на фронті: карта фронту 25 травня

Окупаційні війська понад 100 разів штурмували позиції ЗСУ на фронті: карта фронту 25 травня

Загалом протягом минулої доби на всьому фронті російсько-української війни відбулося загалом 103 бойових зіткнення. А вже з початку поточної доби відбулося 21 бойове зіткнення. Ворог завдав один ракетний удар із використанням чотирьох ракет і чотири авіаційні удари, застосувавши чотири КАБи.

Дивіться також На Харківському напрямку воїни відбивають атаку ворога: показуємо на карті, де триває зіткнення

Яка ситуація на напрямках фронту

2 штурмові дії відбито в районі Липців: дивіться на карті

Ворог атакував в районі Кліщіївки: дивіться на карті

Окупанти хотіли просунутися в районі Красногорівки: дивіться на карті

Ворог не залишає спроб захопити нові українські території, однак наші військові дають ворогу гідну відсіч на всіх напрямках фронту.

Протягом минулої доби російсько-української війни було зафіксовано 103 бойові зіткнення, а з початку поточної доби вже відбулося 21 бойове зіткнення. Також ворог завдав колосальний удар із використанням ракет та авіації. Українські захисники, в свою чергу, активно відбивають атаки противника, укріплюють свої позиції та завдають значні втрат ворожій стороні.

Ситуація на Харківському напрямку

Підрозділи Сил оборони відбили три атаки противника на Харківському напрямку. Ворог не зміг здобути жодного значущого позиційного пункту, що свідчить про ефективність захисних робіт з боку українських військ. Противник зазнав великих втрат як у загиблих, так і в поранених. Українські захисники також нищили ворожу техніку та засоби артилерії.

Ситуація на Куп’янському напрямку

З початку доби підрозділи Сил оборони відбили дві атаки противника на Куп’янському напрямку, але обстановка залишається напруженою. Українські військові проводять заходи з посилення своїх позицій та стабілізації обстановки. Поточні бої тривають в районах Петропавлівки та Невського.

Ситуація на Лиманському напрямку

На Лиманському напрямку ворожі атаки українські захисники відбили в районі Торського. З початку доби ситуація контрольована, але напружена. Українські військові здійснюють заходи з посилення своїх позицій та знищення ворожої техніки.

Ситуація на Сіверському напрямку

На Сіверському напрямку з початку доби відбулося два бойових зіткнення, одне з яких триває неподалік Виїмки. Українські захисники мають успіх на окремих ділянках фронту та завдають втрат ворожій стороні.

Ситуація на Краматорському напрямку

На Краматорському напрямку відбулися дві атаки противника в районі Кліщіївки. Українські захисники відбили одну атаку, але друга триває. Ситуація є контрольованою та стабілізованою.

Ситуація на Покровському напрямку

На Покровському напрямку було зафіксовано 4 атаки противника. Українські захисники відбили одну атаку неподалік Невельського, а бої тривають в районах Сокола та Яснобродівки.

Ситуація на Курахівському напрямку

На Курахівському напрямку українські військові відбили дві спроби просунутись вражою стороною в районах Красногорівки та Костянтинівки.

Ситуація на Времівському та Оріхівському напрямках

На Времівському напрямку була проведена спроба витіснення українських військових в районі Старомайорського Донецької області, але ворог не зміг досягти своєї мети та відступив. На Оріхівському напрямку відбито атаку окупантів біля Роботиного, а бій неподалік Новоандріївки триває.

Ситуація на Придніпровському напрямку

На Придніпровському напрямку була відбита одна атака противника в напрямку Кринок. Українські військові успішно держали свої позиції та завдали значних втрат ворожій стороні.

Українські захисники не допускають захоплення нових територій ворогом та активно проводять контрнаступи на всіх напрямках фронту. Ситуація залишається напруженою, але українські військові показують гідні результати у відбитті атак та знищенні ворожої техніки.

Джерело: 24tv.ua

Залишити відповідь