Новостная Ложка » Пономарьов заявляє, що Рух на сьогоднішній день не готовий до виступів у єврокубках

Пономарьов заявляє, що Рух на сьогоднішній день не готовий до виступів у єврокубках

Пономарьов заявляє, що Рух на сьогоднішній день не готовий до виступів у єврокубках

Головний тренер “Руху” Віталій Пономарьов коментує поразку від “Динамо” Київ

26 травня 2024 року львівський футбольний клуб “Рух” поступився “Динамо” Київ у заключному турі української Прем’єр-ліги. Головний тренер домашньої команди, Віталій Пономарьов, надав свої коментарі до поразки своєї команди. Виключаючи певні фактори, зауважень було не так багато.

Виступ команди

З глибоким розумінням ситуації, Пономарьов виразив своє незадоволення результатами матчу, однак визнав, що команда не була готова до виступів у єврокубках. Він подякував своїм гравцям за плідний сезон, зокрема акцентувавши на тій тому, що велика кількість гравців вперше дебютували на рівні УПЛ.

Стратегія розвитку команди

“У “Руху” є багато перспективних гравців, тому, при правильному підході, вони ще проявлять себе. Нашій команді необхідне точкове підсилення, однак “Рух” не буде купляти будь-якого гравця”, – наголосив Пономарьов.

Плани на майбутнє

Тренер також зазначив, що наразі не планується змін у складі команди. Окрім того, він розповів про плани “Руху” щодо підготовки до майбутнього сезону, який розпочнеться 24 червня.

“Ця поразка – це не кінець світу. Це просто можливість для команди вивчити свої помилки і стати ще сильнішими”, – коментував Пономарьов.

На завершення, хоча “Рух” та програв у матчі проти “Динамо” Київ, вони все ще продемонстрували добру гру протягом усього сезону. Є багато перспективних гравців, які ще повинні проявити себе. Головне – не зупинятися на досягнутому і продовжувати удосконалення своїх навичок.

Керманич Руху прокоментував поразку від Динамо Київ.

Віталій Пономарьов, фото ФК Рух Львів
26 травня 2024, 10:27

Напередодні львівський Рух у заключному турі української Прем’єр-ліги на власному полі поступився київському Динамо.

Рух — Динамо 1:2 Відео голів та огляд матчу УПЛ

Після завершення гри головний тренер “жовто-чорних” Віталій Пономарьов прокоментував виступ власної команди.

“Ми незадоволені результатом. Але на сьогоднішній день команда не готова до виступів у єврокубках. Для цього нам ще слід плідно попрацювати. Попри це я вдячний хлопцям за цей сезон — він вийшов дуже хорошим.

Багато наших футболістів лише в цьому сезоні дебютували на рівні УПЛ та демонстрували якісну гру.

По перерві хотілось додати гостроти в атаці. Ми не грали на нічию, а хотіли перемогти у грі з Динамо. У них вистачає хороших футболістів і навіть із цими ротаціями у складі за киян виступали сильні гравці.

Нам важливо було сьогодні не програти, але ті голи, які ми пропустили, та ті моменти, які Рух допускав поблизу своїх воріт, свідчили про хвилювання наших хлопців. Та вони отримають цінний досвід і постараються зробити все необхідне, щоб не припускатись таких помилок.

Звісно, ми дуже хотіли потрапити в єврокубки. Та я сказав гравцям у роздягальні, що ця ситуація говорить про те, що нам слід ще більше працювати, не зациклюючись на цій поразці.

У Руху багато перспективних футболістів і при правильному підході до справи вони ще проявлять себе. Зараз їм слід рухатись далі і зробити правильні висновки. Ніякої трагедії не сталось, адже хлопці провели якісний сезон.

У клубу є стратегія розвитку і ми продовжимо рухатись за цим напрямом. Наші футболісти дуже молоді і це важливий для них шлях, але ми віримо, що вони продовжать прогресувати.

Команді потрібне точкове підсилення, але купляти абикого Рух не буде. Тренерський штаб і керівництво клубу зробить все можливе, аби хлопці продовжили розвиватись і демонстрували якісну гру та хороші результати.

Наразі не йдеться про те, що хтось покине команду. Так, нашими футболістами цікавляться інші клуби, але я думаю, що вони залишаться гравцями Руху. Також ми шукатимемо підсилення, але не думаю, що наш склад сильно зміниться.

Попереду у команди відпустка, а збір розпочнеться 24 червня. Ми готуватимемось до нового сезону, який кине нам ще більше викликів і буде не менш складним для нас”, — заявив український фахівець.

Львівський Рух здобув 49 очок, фінішував шостим у турнірній таблиці та пролетів повз єврокубки.

Коментарі Віталія Пономарьова про поразку Руху від Динамо Київ

Пономарьов заявляє, що Рух на сьогоднішній день не готовий до виступів у єврокубках

26 травня 2024 року, головний тренер львівського футбольного клубу “Рух”, Віталій Пономарьов, прокоментував поразку своєї команди від “Динамо” Київ у заключному турі української Прем’єр-ліги.

Виступ команди

Пономарьов висловив незадоволення результатом матчу, але водночас визнав, що команда ще не готова до виступів у єврокубках. Він подякував гравцям за хороший сезон і зауважив, що багато з них дебютували на рівні УПЛ і демонстрували якісну гру.

Стратегія розвитку команди

Тренер підкреслив, що в “Русі” багато перспективних футболістів, які при правильному підході до справи ще проявлять себе. Він також зазначив, що команді потрібне точкове підсилення, але купляти абикого “Рух” не буде.

Плани на майбутнє

Пономарьов заявив, що наразі не йдеться про те, що хтось покине команду. Він також повідомив, що команда розпочне збір 24 червня і готуватиметься до нового сезону.

Цитата автора сайту

“Ця поразка – це не кінець світу. Це лише можливість для команди вивчити свої помилки і стати сильнішими”, – заявив автор сайту.

Висновок автора сайту

Незважаючи на поразку, “Рух” продемонстрував гарну гру протягом сезону. Є багато перспективних гравців, які ще зможуть проявити себе. Головне – не зупинятися на досягнутому і продовжувати працювати над вдосконаленням.

Джерело: football.ua

2 thoughts on “Пономарьов заявляє, що Рух на сьогоднішній день не готовий до виступів у єврокубках

  1. Ну че, Пономарь, вот так вот? Руху пока не светит Европа, да? Ну ниче, потренируются, подкачаются – и на высоте будут! Главное верить и не сдаваться!

  2. Та ну, Пономарьов, ти шо, серйозно? Руху треба більше грати і тренуватися, єврокубки це не жарт. Не треба робити виводи на ранній стадії.

Залишити відповідь