Новостная Ложка » Вночі на Вінниччині виявлено влучання в повітряну тривогу

Вночі на Вінниччині виявлено влучання в повітряну тривогу

Вночі на Вінниччині виявлено влучання в повітряну тривогу

Україна знову стала мішенню агресивних дій Росії. Ворог випустив ракети та ударні дрони по різних містах країни, що спровокувало повітряну тривогу на Вінниччині тривалою понад шість годин. Об’єкти критичної інфраструктури були зафіксовані з влучаннями на Вінниччині, а також пошкодження об’єктів енергосистеми в інших регіонах України. Крім того, мешканці Ладижина та деяких сусідніх населених пунктів лишилися без світла, тепла та водопостачання зранку. Однак, були встановлені пункти незламності, де люди можуть отримати допомогу та зарядити свої мобільні пристрої. Президент Зеленський заявив про обстріли Росією більш ніж 150 ракетами різного типу, спрямованими на електростанції, лінії постачання енергії та греблі ГЕС. У такі нелегкі часи, ми повинні залишатися об’єднаними і мобілізованими, щоб протистояти цьому ворогу і захистити нашу країну.
Україна знову стала мішенню агресивних дій Росії. У ніч на 22 березня, ворог випустив ракети та ударні дрони по різних містах країни. Повітряна тривога на Вінниччині тривала понад шість годин – з 00:22 до 06:56.

Очільник Вінницької обласної адміністрації повідомив, що на Вінниччині були зафіксовані влучання в об’єкт критичної інфраструктури. Крім того, були пошкоджені об’єкти енергосистеми в різних областях України.

Вранці в.о міського голови Ладижина Олександр Коломієць повідомив, що у громаді були вимкнені світло, тепло та водопостачання. Щоб допомогти мешканцям, було встановлено пункти незламності, де люди можуть зарядити свої мобільні пристрої, скористатися інтернетом та зігрітися. У таких пунктах також є питна вода та гарячий чай.

Адреси пунктів незламності:
– Ладижинська міська лікарня (вул Ентузіастів, 24);
– Ліцей № 1 (вул. Незалежності, 2);
– Ладижинська міська рада, сесійна зала (вул. П. Кравчика, 4);
– ДПРЧ № 30 (вул. Процишина, 6 А, базарна площа).

Також частина Бершаді, Теплика та Чечельника були без світла з 6 ранку. Проте, наразі електропостачання вже відновлено, повідомили в Обленерго.

Президент Зеленський повідомив, що протягом ночі Росія випустила понад 60 “шахедів” і майже 90 ракет різних типів по Україні. Ці обстріли були спрямовані на електростанції, лінії постачання енергії та греблі ГЕС.

Ми продовжуємо слідкувати за розвитком подій. Будьте в курсі останніх новин, приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram та переглядайте більше фото в Instagram. Також підписуйтесь на нас у Facebook.

Цитата автора сайту: “Україна знову стикається з агресією Росії, яка намагається завдати шкоди нашій інфраструктурі та енергосистемі. Ми повинні залишатися об’єднаними та мобілізованими, щоб протистояти цьому ворогу і захистити нашу країну.”

Джерело: misto.vn.ua

Залишити відповідь