Новостная Ложка » Українська збірна з футзалу зустрінеться з командами Аргентини, Афганістану та Анголи на груповій стадії Чемпіонату світу 2024 року.

Українська збірна з футзалу зустрінеться з командами Аргентини, Афганістану та Анголи на груповій стадії Чемпіонату світу 2024 року.

Українська збірна з футзалу зустрінеться з командами Аргентини, Афганістану та Анголи на груповій стадії Чемпіонату світу 2024 року.

Суперники Української збірної на чемпіонаті світу 2024 з футзалу

Останній етап підготовки до чемпіонату світу 2024 року з футзалу – жеребкування групової стадії – завершено. Тепер усі країни-учасниці, включаючи збірну України, знають своїх перших суперників.

Українська збірна з футзалу визначилась із суперниками

Наша команда, яка виступатиме в синьо-жовтих кольорах, зіграє свої початкові матчі проти команд Афганістану, Аргентини та Анголи.

Правила виходу команд у плей-офф

Перші дві команди кожної групи та чотири кращі команди, які зайняли третє місце, пройдуть у стадію 1/8 фіналу. Саме від цього моменту вони розпочнуть боротьбу за звання найкращого футзального клубу в світі.

Місце та дати проведення турніру

Світовий футзальний турнір відбудеться у Узбекистані. Захід заплановано на період з 14 вересня до 6 жовтня 2024 року.

“Цей чемпіонат обіцяє бути неймовірно захоплюючим і наповненим жорсткою конкуренцією. Ми з нетерпінням чекаємо початку турніру і бажаємо усім учасникам успіху, а особливо – нашій українській збірній,” – говорить автор даного сайту.

Оцінюючи силу суперників, збірна України має всі шанси показати гарну гру і досягнути високих результатів. Цей чемпіонат світу стане важливим етапом у розвитку нашого футзалу, і ми впевнені, що гравці зможуть виявити весь свій потенціал.

Визначились суперники збірної України.

АФУ
26 травня 2024, 21:01

Завершилось жеребкування групової стадії чемпіонату світу 2024 з футзалу.

Збірна України дізналась суперників на дані стадії змагань. Синьо-жовті зіграють з Аргентиною, Афганістаном та Анголою.

Перші 2 команди кожної групи, а також 4 кращих команд з третьою позицією вийдуть в 1/8 плей-офф і надалі змагатимуться за звання найкращої футзальної країни світу.

Чемпіонат світу відбудеться в Узбекистані з 14 вересня по 6 жовтня.

Суперники збірної України на чемпіонаті світу 2024 з футзалу визначені

Недавно завершилось жеребкування групової стадії чемпіонату світу 2024 року з футзалу. Збірна України тепер знає своїх суперників на цій стадії змагань.

З ким зіграє збірна України?

Українська команда, відома своєю синьо-жовтою формою, зіграє з командами Аргентини, Афганістану та Анголи.

Як буде відбуватися вихід у плей-офф?

Перші дві команди з кожної групи, а також чотири кращих команди, що посіли третю позицію, вийдуть в 1/8 плей-офф. Вони продовжать боротьбу за звання найкращої футзальної країни світу.

Де і коли відбудеться чемпіонат?

Чемпіонат світу з футзалу відбудеться в Узбекистані. Змагання пройдуть з 14 вересня по 6 жовтня.

Цитата автора сайту

“Цей чемпіонат обіцяє бути надзвичайно цікавим і напруженим. З нетерпінням чекаємо початку змагань і бажаємо нашій збірній успіху!”

Висновок автора сайту

З урахуванням сили суперників, збірна України має всі шанси показати хорошу гру і далеко просунутися в турнірі. Цей чемпіонат світу буде важливим етапом для нашої команди, і ми впевнені, що вони покажуть свою кращу гру.

Джерело: football.ua

Залишити відповідь