Новостная Ложка » Гравець Кейн отримав нагороду “Золота бутса” за найкращий результат у забитих м’ячах у європейських футбольних лігах.

Гравець Кейн отримав нагороду “Золота бутса” за найкращий результат у забитих м’ячах у європейських футбольних лігах.

Гравець Кейн отримав нагороду “Золота бутса” за найкращий результат у забитих м’ячах у європейських футбольних лігах.

Нападник Баварії Гаррі Кейн отримав Золоту бутсу

Англійський щитник Гаррі Кейн з Баварії перебуває в центрі уваги, оскільки став власником Золотої бутси, престижної нагороди, врученої найкращому бомбардиру європейських ліг. Не дивлячись на його імпресивні 36 голів, Баварія не змогла завоювати командного трофея.

Перший сезон Кейна в Бундеслізі

У своєму дебютному сезоні у німецькій Бундеслізі Гаррі Кейн показав свою силу, обігнавши ближчого конкурента на восьми голах. Однак все ж масивні атаки нападника не були достатньо, щоб привести Баварію до командного успіху цього сезону.

Конкуренція за Золоту бутсу

Єдиним суперником Кейна за цю нагороду вважався нападник Штутгарта Серу Гірассі, який зміг набрати тільки 28 голів. На третьому місці в рейтингу бомбардирів опинився Кіліан Мбаппе з ПСЖ, забивши 27 голів.

“Гаррі Кейн показав вражаючу гру в своєму першому сезоні в Бундеслізі. Його досягнення варте уваги, незважаючи на те, що Баварія не змогла завоювати командний трофей”, – коментує автор сайту.

Автор подає остаточний коментар: “Цей сезон був дуже продуктивним для Кейна. Його успіх підкреслює його талант і здатність адаптуватися до нових умов. Ми з нетерпінням чекаємо наступного сезону, щоб побачити, як він продовжить свою кар’єру”.”

На рахунку англійця 36 голів.

Гаррі Кейн, Getty Images
27 травня 2024, 00:39

Нападник Баварії Гаррі Кейн став володарем Золотої бутси як найкращий бомбардир європейських ліг.

Англієць завершив свій перший сезон у Бундеслізі з 36 голами, але водночас не завоював із Баварією жодного командного трофея.

Найближчим переслідувачем Кейна став форвард Штутгарта Серу Гірассі (28 м’ячів). На третьому рядку — Кіліан Мбаппе, який залишає ПСЖ (27).

Раніше повідомлялося, що Довбик — найкращий бомбардир Ла Ліги сезону-2023/24

Гаррі Кейн: Золота бутса європейських ліг

Англійський футболіст Гаррі Кейн, який виступає за Баварію, став володарем престижної нагороди – Золотої бутси. Ця нагорода вручається найкращому бомбардиру європейських ліг.

Перший сезон в Бундеслізі

Гаррі Кейн завершив свій дебютний сезон у німецькій Бундеслізі з імпресивною кількістю голів – 36. Проте, не дивлячись на його вражаючу індивідуальну гру, Баварія не змогла завоювати жодного командного трофея.

Конкуренція за Золоту бутсу

Найближчим суперником Кейна за цю нагороду став нападник Штутгарта Серу Гірассі, який забив 28 м’ячів. На третьому місці опинився Кіліан Мбаппе з ПСЖ, який забив 27 голів.

Раніше було відомо, що Довбик став найкращим бомбардиром Ла Ліги сезону 2023/24.

Цитата автора сайту

“Гаррі Кейн показав вражаючу гру в своєму першому сезоні в Бундеслізі. Його досягнення варте уваги, незважаючи на те, що Баварія не змогла завоювати командний трофей”, – коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

Автор сайту додає: “Цей сезон був дуже продуктивним для Кейна. Його успіх підкреслює його талант і здатність адаптуватися до нових умов. Ми з нетерпінням чекаємо наступного сезону, щоб побачити, як він продовжить свою кар’єру”.

Джерело: football.ua

6 thoughts on “Гравець Кейн отримав нагороду “Золота бутса” за найкращий результат у забитих м’ячах у європейських футбольних лігах.

  1. Вау, Кейн розніс! Золота бутса, це ж круть! Так тримати, чувак, ти машина! Нехай далі все йде так само гладко. Футбол – це твоя гра, бро!

  2. Вау, Кейн розриває! Заслужено отримав Золоту бутсу. Він просто машина, що забиває голи! Хто зможе його зупинити? Ніхто! Держись, бро, ти кращий!

  3. Та нехай краще він забиває, ніж не забиває, правильно? Кейн – красавчік, золота бутса йому до лиця! Головне – не зарватись, тримаю кулачки за нього.

  4. Та ну шо, Кейн заслужив! Хлопець ваще гора! Золота бутса, та ще й у євролігах, це не жарти. Він просто вогонь! Хто проти – той просто не розбирається в футболі.

  5. Вау, Кейн реально розірвав цього сезону! Золота бутса це круто, але він заслуговує на більше. Чекаю ще крутіших голів в наступному сезоні!

  6. Вау, Кейн рознес! Золота бутса, це ж не шутки. Справжній бомбардир, кепськут! Всім би так забивати. Молодець, гордість англійського футболу!

Залишити відповідь