Новостная Ложка » Боруссія Дортмунд отримає бонуси за Беллінгема: оприлюднено деталі структури виплат

Боруссія Дортмунд отримає бонуси за Беллінгема: оприлюднено деталі структури виплат

Боруссія Дортмунд отримає бонуси за Беллінгема: оприлюднено деталі структури виплат

Детальний огляд контракту Джуда Беллінгема з іспанським клубом “Реал”

Німецький футбольний клуб “Борусія” Дортмунд вдалося домовитися про додаткові бонуси в контракті молодої зірки Джуда Беллінгема з “Реалом”. Ця стаття розкриває ключові деталі контракту, а також коментарі про перспективи обох клубів і самого Беллінгема в майбутньому.

Терміни трансферу: додаткові бонуси

Хоча сума трансфера наразі встановлена в 103 мільйони євро, зазначається, що “Борусія” має змогу отримати додаткові 20 мільйонів в бонусах. Ці бонуси, розраховані як 30% від початкової суми трансфера, покривають різні клубні та індивідуальні цілі.

Індивідуальні показники та бонуси

Протягом шестирічного контракту, “Борусія” отримає бонусну компенсацію за клубні досягнення “Реала”, а також за внесену Беллінгемому до команди року The Best. В контракті також передбачені бонуси за статистичні показники Беллінгема, у тому числі певну кількість голів.

“Це великий крок для Беллінгема і ‘Борусії’. Ці бонуси в контракті показують, що клуб вірить в його потенціал і очікує від нього великих досягнень”, – коментує автор сайту.

У подальшому тексті ми зануримося глибше в деталі контракту, наслідки для обох клубів та перспективи для самого Беллінгема.

Деталі контракту Джуда Беллінгема з “Реалом”

“Борусія” Дортмунд зуміла домовитися з керівництвом “Реала” про додаткові бонуси в контракті Джуда Беллінгема, які, як очікується, будуть легко досяжні. Отже, до суми трансферу в 103 мільйони євро, німецький клуб може отримати ще 20 мільйонів як бонуси.

Бонуси в контракті

Загалом, контракт передбачає 30% бонусів від суми трансферу (103 млн. євро). Припускається, що “Борусія” без проблем отримає 20 мільйонів цих бонусів.

Контракт включає клубні та індивідуальні цілі. “Борусія” отримає певну суму, якщо “Реал” протягом 6 років контракту хоча б один раз виграє в Ла Лізі або Лізі чемпіонів.

Також в контракті прописані бонуси за статистичні показники Беллінгема. За певну кількість голів, забитих англійцем, “Борусія” також отримає грошову винагороду.

Додатковий бонус

Окремий пункт контракту стосується команди року The Best. Якщо Беллінгем увійде до її складу, “Дортмунд” також отримає частину коштів.

Нагадування про контракт

Нагадаємо, що Беллінгем підписав контракт із “Реалом” до літа 2029 року. Півзахисник був визнаний найкращим гравцем минулого сезону в Бундеслізі.

Цитата автора сайту

“Це великий крок для Беллінгема і ‘Борусії’. Ці бонуси в контракті показують, що клуб вірить в його потенціал і очікує від нього великих досягнень”, – коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

Автор сайту вважає, що цей контракт – це виграш для обох сторін. “Борусія” отримує значну суму грошей, а “Реал” – талановитого гравця, який, як очікується, принесе клубу багато перемог.

Джерело: ua-football.com

9 thoughts on “Боруссія Дортмунд отримає бонуси за Беллінгема: оприлюднено деталі структури виплат

  1. Та ну, щось не віриться, що Боруссія така вже багата, щоб платити бонуси за Беллінгема. Де вони гроші беруть? Може вони знову продадуть когось зі своїх зірок?

  2. Та шо там говорити, Беллінгем – справжній козак! Боруссія має поціновувати такого гравця. Це ж бонуси не просто так дають, правильно? Хлопець вартий кожного цента!

  3. Та ну, Боруссія знову вигадала собі бонуси. Чи вони взагалі знають, шо роблять? Беллінгема треба було тримати, а не продавати. Якшо продав, то не плач. Все, капець їм.

  4. Та ну, Боруссія, знову мутите бабки на Беллінгема. Вже б не пожаліли, віддайте нормальні гроші. Ще й деталі виплат прячете. График выплат какой? Не понятно ни фига!

  5. Ну наконец-то! Боруссия заслужила эти бонусы за Беллингема. Они вкладывали в него столько сил и средств, а теперь начинают получать свои деньги обратно. Отличная новость!

  6. Ага, вот вам і бонуси! Цікаво, куди Боруссія вкладе цю капусту? Може на нових гравців? Чи ж на підвищення зарплати? Будемо спостерігати.

  7. Дортмунд опять крутится как уж на сковородке, чтоб выжать бабосы за Беллингема. Надеюсь, бонусы пойдут на усиление состава, а не в карманы боссов. Будем наблюдать.

  8. Та ну, Боруссия, ну вы даёте! Беллингем то у вас золото, а не игрок. Надеюсь, бонусы эти вам пригодятся, чтоб еще круче становиться. Не подкачайте, ребята!

Залишити відповідь