Новостная Ложка » Беллінгем може перейти в Реал Мадрид, оскільки проєкт на 500 мільйонів євро виявився більш привабливим, ніж пропозиції від клубів АПЛ” – Футбол 24.

Беллінгем може перейти в Реал Мадрид, оскільки проєкт на 500 мільйонів євро виявився більш привабливим, ніж пропозиції від клубів АПЛ” – Футбол 24.

Беллінгем може перейти в Реал Мадрид, оскільки проєкт на 500 мільйонів євро виявився більш привабливим, ніж пропозиції від клубів АПЛ” – Футбол 24.

Трансферні пріоритети “Реала”: Огляд

У нашому черговому огляді ми детально розглянемо трансферну політику “Реала”, що так впливає на світовий футбольний простір. Прозорість і регулярність переходів в придбанні нових гравців відома на всьому світі.

Орельєн Чуамені, Ендрік і Джуд Беллінгем

Центральними фігурами в трансферній політиці “Реала” у 2023 році стали Чуамені, Ендрік та Беллінгем. Про перших двох вже розійшлися новини про успішне оформлення переходів, далі наша увага зосередиться на переговорах щодо Джуда Беллінгема.

Статус Беллінгема

Ми розглянемо питання про статус Беллінгема в Борусії, його можливий перехід до “Реала”, а також реакцію на це Борусії.

Переговори з Беллінгемом

Сюди входять подробиці переговорів між Флорентіно Пересом та Хосе Анхель Санчесом з одного боку, і Беллінгемом – з іншого.

Переваги “Реала”

Ми також звернемо увагу на фактори, які можуть сприяти успішному завершенню переговорів про трансфер Беллінгема до “Реала”.

“Ліверпуль чи Манчестер Сіті їм не страшні, адже футболіст не має великого бажання повертатись на батьківщину.” – коментар автора.

Наш огляд заокруглюється прогнозом автора сайту про можливий успіх “Реала” у трансфері 19-річного англійця.

Висновок автора сайту

“Всі ці фактори дозволяють “Реалу” почуватись впевнено щодо літнього трансферу 19-річного англійця.”

Трансферні пріоритети “Реала”

Протягом останнього року, “Реал” зосередився на трансферах Орельєн Чуамені, Ендріка та Джуда Беллінгема. Перехід Чуамені було оформлено ще влітку, а Ендрік приєднався до команди нещодавно, попри інтерес ПСЖ, який пропонував 90 мільйонів. Трансфер Беллінгема все ще обговорюється.

Борусія та Джуд Беллінгем

Борусія повідомила, що готова відпустити Джуда Беллінгема не раніше літа 2023 року. “Реал” довго спостерігав за гравцем і лише минулого тижня вирішив, що трансфер повинен відбутися за будь-яких обставин. Клуб готовий заплатити 120 мільйонів і навіть більше.

Переговори з Беллінгемом

Флорентіно Перес та Хосе Анхель Санчес вважають, що Беллінгем сам вирішить свою долю, тому боротьба клубів між собою є тратою часу. Вони детально розповідають Беллінгему про стратегічний план “Реала”, який базується на чотирьох молодих гравцях віком до 25 років: Вінісіусі, Вальверде, Чуамені та Родріго.

Переваги “Реала”

На користь “Реала” грає той факт, що Беллінгем хотів би грати з Кроосом та Модрічем, які вже на фінальному етапі своєї кар’єри. Крім того, якщо Джуд приєднається до “Реала”, то матиме гарантоване місце у стартовому складі.

Цитата автора сайту

“Ліверпуль чи Манчестер Сіті їм не страшні, адже футболіст не має великого бажання повертатись на батьківщину.”

Висновок автора сайту

“Всі ці фактори дозволяють “Реалу” почуватись впевнено щодо літнього трансферу 19-річного англійця.”

Джерело: football24.ua

8 thoughts on “Беллінгем може перейти в Реал Мадрид, оскільки проєкт на 500 мільйонів євро виявився більш привабливим, ніж пропозиції від клубів АПЛ” – Футбол 24.

  1. Ха, Беллінгему в Реалі не світить! Вони його просто з’їдять там. Нехай краще в АПЛ грає, там йому місце. Реал це не для нього, не той рівень.

  2. Та ну, Беллінгем в Реалі? Це ж треба, які гроші крутяться в футболі! АПЛ клуби програли в цій гонці, хех. Реал розкидається, нема чого казати.

  3. Вау, Беллінгем в Реале, это же бомба! 500 лямов евро, норм такой проект. АПЛ тут отдыхает, ну и зря они рассчитывали на него. Реал забирает всех крутых!

  4. За такі гроші Беллінгему в Реалі буде як собаці п’ята нога. Чи не краще б взяли наших хлопців, щоб підтягнути свій рівень? Але хто ж мене послухає…

  5. Реалу треба нова кров, Беллінгем – те, шо треба! Хлопець має потенціал, в АПЛ його просто заб’ють. Головне, щоб не зіпсувався в Реалі.

  6. Цікаво, як Беллінгем впорається в Реалі. Хлопцю там буде не просто, але з такими грошима він точно не прогадає. Побачимо, що з цього вийде.

  7. Це просто бомба! Беллінгем в Реалі – це буде шедевр! Чекаю не дочекаюсь матчів з його участю! В АПЛ йому було б дуже важко. Так тримати, чувак!

Залишити відповідь