Новостная Ложка » Бернарду Сілва може перейти до Барселони за суму 58 млн євро

Бернарду Сілва може перейти до Барселони за суму 58 млн євро

Бернарду Сілва може перейти до Барселони за суму 58 млн євро

Можливий трансфер Бернарду Сілва в Барселону

В цій статті ми розглянемо багато обговорюваний трансфер півзахисника Манчестер Сіті, Бернарду Сілва, до каталонського футбольного клубу Барселона. За інформацією AS, клуб може сплатити за трансфер трьома частинами, відповідно до умов контракту гравця.

Деталі контракту Сілва

Щодо 29-річного португальця, контракт дозволяє команді, яка хоче його підписати, розподілити плату за трансфер на три частини. Це було додано до контракту Бернарду, коли його продовжили до 2026 року. Відшкодування в разі трансферу становить 50 мільйонів фунтів стерлінга (58 мільйонів євро).

Роль нового тренера Барселони

Кінцеве рішення про трансфер Сілва залишається за новим головним тренером “блаугранас” Гансом-Дітером Фліком та спортивним директором Деку.

Інші зацікавлені клуби

Цікаво, що ПСЖ та Баварія також хочуть підписати Сілва, вони мають значно кращі фінансові можливості, ніж Барселона.

Статистика Сілва в минулому сезоні

У минулому сезоні, Сілва взяв участь у 49 матчах, забив 11 голів і зробив 10 результативних передач.

Трансфер Сілва в Барселону може стати значним кроком для обох сторін. Його досвід та талант безумовно покращать гру каталонців.

Незважаючи на фінансові труднощі, Барселона продовжує шукати шляхи до покращення свого складу. Можливий трансфер Сілва є свідченням цього.

Можливий трансфер Бернарду Сілва в Барселону

Каталонський футбольний клуб може розрахуватися за трансфер півзахисника Манчестер Сіті, Бернарду Сілва, трьома частинами. Ця інформація була опублікована AS, яка посилається на ТV3.

Деталі контракту Сілва

Згідно з контрактом 29-річного португальця, команда, яка бажає його підписати, може сплатити за його трансфер трьома частинами. Цей пункт був доданий до контракту під час його продовження до літа 2026 року. Сума викупу складає 50 мільйонів фунтів стерлінгів (58 млн євро).

Роль нового тренера Барселони

Тепер рішення щодо підписання Сілва залишається за новим головним тренером “блаугранас” Гансом-Дітером Фліком та спортивним директором Деку.

Інші зацікавлені клуби

ПСЖ та Баварія також проявляють інтерес до послуг Бернарду Сілва. Вони мають кращі фінансові можливості, ніж Барселона.

Статистика Сілва в минулому сезоні

У минулому сезоні Сілва провів 49 матчів, у яких забив 11 голів та віддав 10 гольових передач.

Цитата автора сайту

“Трансфер Сілва в Барселону може стати значним кроком для обох сторін. Його досвід та талант безумовно покращать гру каталонців.”

Висновок автора сайту

“Незважаючи на фінансові труднощі, Барселона продовжує шукати способи покращення свого складу. Можливий трансфер Сілва є свідченням цього.”

Джерело: football.ua

Залишити відповідь