Новостная Ложка » Де дивитись фінал Ліги чемпіонів між Борусією Д та Реалом: інформація від Футбол 24

Де дивитись фінал Ліги чемпіонів між Борусією Д та Реалом: інформація від Футбол 24

Де дивитись фінал Ліги чемпіонів між Борусією Д та Реалом: інформація від Футбол 24

Фінал Ліги Чемпіонів: Борусія Д проти Реал

Всіх шанувальників футболу очікують у суботу, 1 червня, на великий фінал Ліги Чемпіонів. Борусія Д і Реал Мадрид зіграють на легендарному стадіоні Вемблі у Лондоні. Стартовий свисток на цей захоплюючий матч пролунає о 22:00 за київським часом.

Де дивитися фінал Ліги чемпіонів 2022/23

Офіційним транслятором єврокубків на території України є медіасервіс MEGOGO, який і покаже поєдинок Борусія Д – Реал онлайн. Крім того, текстову онлайн-трансляцію фіналу ЛЧ проведе “Футбол 24”.

Шлях до фіналу

Борусія Д втретє у своїй історії вийшла у фіналі Ліги Чемпіонів, після перемоги у 1997 році та поразки в 2013 році. А Реал Мадрид є рекордсменом за кількістю перемог на турнірі, вигравши Лігу Чемпіонів 14 разів.

“Цей фінал обіцяє бути одним з найбільш захоплюючих у історії Ліги Чемпіонів. Обидві команди показали вражаючу гру протягом сезону і заслуговують на цей фінал” – коментує автор сайту.

“Незалежно від результату, цей матч стане справжнім святом для всіх любителів футболу. Обидві команди мають велику історію і талановитих гравців. Це буде битва, яку не можна пропустити” – підсумовує автор сайту.

Фінал Ліги Чемпіонів: Борусія Д проти Реал

Субота, 1 червня, обіцяє бути напруженою для футбольних фанатів. Фінальний матч Ліги чемпіонів між Борусія Д та Реал відбудеться на легендарному стадіоні Вемблі в Лондоні. Головним арбітром матчу призначено Славко Вінчіча зі Словенії. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.

Де дивитися фінал Ліги чемпіонів 2022/23

Офіційним транслятором єврокубків на території України є медіасервіс MEGOGO, який і покаже поєдинок Борусія Д – Реал онлайн. Передматчева студія стартує о 20:30. Коментуватимуть зустріч Віталій Волочай та Вадим Січко. Трансляція буде доступна і жестовою мовою. Текстову онлайн-трансляцію фіналу ЛЧ проведе “Футбол 24”.

Шлях до фіналу

Борусія втретє у своїй історії вийшла у фіналі Ліги чемпіонів, після перемоги у 1997 році та поразки в 2013 році. У поточній кампанії дортмундці виграли групу з ПСЖ, Міланом та Ньюкаслом, а в плей-офф перемогли ПСВ, Атлетіко та знову парижан.

Реал – рекордсмен за перемогами на турнірі. Мадридці 14 разів вигравали Лігу чемпіонів. Команда Карло Анчелотті фінішувала першою у своїй групі, де грали також Наполі, Брага та Уніон Берлін. В плей-офф “вершкові” розібралися з РБ Лейпцигом, Манчестер Сіті та Баварією. Варто зауважити, що у складі Реала виступає український воротар Андрій Лунін.

Цитата автора сайту

“Цей фінал обіцяє бути одним з найбільш захоплюючих у історії Ліги Чемпіонів. Обидві команди показали вражаючу гру протягом сезону і заслуговують на цей фінал”, – коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

“Незалежно від результату, цей матч стане справжнім святом для всіх любителів футболу. Обидві команди мають велику історію і талановитих гравців. Це буде битва, яку не можна пропустити”, – підсумовує автор сайту.

Джерело: football24.ua

10 thoughts on “Де дивитись фінал Ліги чемпіонів між Борусією Д та Реалом: інформація від Футбол 24

  1. Ага, ну вот и дождались, финалец то будет! Борусія против Реала, обещает быть жарким матчем. Так то я за Борусію, но Реал тож не подведет, уверен. Будем смотреть!

  2. Всім привіт! Ну, хто за кого боліє? Я свої ставки на Реал поставив, вони точно здатні виграти! Борусія теж непогана, але мої серце за мадридців! Буду дивитись матч і кричати за своїх! Побачимо, хто сильніший!

  3. Нарешті! Це буде гаряче! Борусія проти Реала, хто б це міг собі уявити! Хлопці, де можна подивитись матч в онлайні? Не хочу пропустити жодної хвилини цього футбольного батла!

  4. Та ну нарешті, Борусія проти Реала! Це буде адова битва, чуєте. Хто не дивиться, той панк. Давайте, Борусія, порви їх на шматки. Футбол 24, ви молодці, завжди оперативно інфу даєте!

  5. Борусія шось зажала, а Реал вже давно не той… Буде цікаво подивитись, хто вийде з перемогою. Ставлю на нічию, а там хай пенальті розбирають. Футбол 24, дякую за інфу, де дивитись!

Залишити відповідь