Новостная Ложка » Кімміх висловлює пріоритет продовження контракту з футбольним клубом “Баварія

Кімміх висловлює пріоритет продовження контракту з футбольним клубом “Баварія

Кімміх висловлює пріоритет продовження контракту з футбольним клубом “Баварія

Майбутнє Йосуа Кімміха в Баварії: відхід чи залишок?

Відомий півзахисник футбольного клубу “Баварія” та збірної Німеччини, Йосуа Кімміх, висловив сумнів у щодо свого майбутнього із клубом. У недавньому інтерв’ю для Bayern & Germany він зазначив, що розглядає можливість свого відходу з мюнхенського клубу.

Чи є майбутнє Кімміха у Баварії?

Кімміх стверджує, що його майбутнє в клубі залежить не тільки від нього. Будучи під контрактом ще рік, він готовий до обговорення своєї ситуації з керівництвом клубу.

Фокус на чемпіонат Європи

Наразі головною ціллю Кімміха залишається виступ на чемпіонаті Європи. Останній сезон на клубному рівні, за його словами, не був достатньо ефективним, але це не змінює його прихильності до клубу “Баварія”.

“Баварія залишається моїм пріоритетом”, – Йосуа Кімміх.

Висновок

Незважаючи на свої роздуми про можливий відхід з “Баварії”, Кімміх підтвердив, що цей клуб залишається його пріоритетом. Це свідчить про його віддачу команді і бажання досягнути з нею нових успіхів.

Можливий відхід Йосуа Кімміха з Баварії

Йосуа Кімміх, відомий півзахисник футбольного клубу “Баварія” та збірної Німеччини, розглядає можливість свого відходу з мюнхенського клубу. Про це він заявив у своєму недавньому інтерв’ю для Bayern & Germany.

Майбутнє Кімміха в Баварії

Кімміх зазначив, що його майбутнє в клубі залежить не тільки від нього самого. “Чого хоче клуб? Я думаю, що в якийсь момент обговорення відбудуться. Моя ситуація не є невизначеною. У мене ще є рік за контрактом”, – пояснив футболіст.

Фокус на чемпіонат Європи

Наразі вся увага Кімміха зосереджена на чемпіонаті Європи. Він визнав, що останній сезон на клубному рівні пройшов не так добре, як він би хотів. Однак, попри це, Баварія залишається його пріоритетом.

Цитата Йосуа Кімміха

“Баварія залишається моїм пріоритетом”, – сказав Кімміх.

Висновок

Йосуа Кімміх, незважаючи на свої роздуми про можливий відхід з Баварії, все ж таки визнає, що цей клуб є для нього пріоритетом. Це свідчить про його високу відданість команді та бажання досягти з нею нових вершин.

Джерело: football.ua

Залишити відповідь