Новостная Ложка » Керманич клубу “Ураган” Павленко після семирічної роботи на цій посаді планує її залишити.

Керманич клубу “Ураган” Павленко після семирічної роботи на цій посаді планує її залишити.

Керманич клубу “Ураган” Павленко після семирічної роботи на цій посаді планує її залишити.

Івано-франківський “Ураган” в пошуку нового головного тренера

Футзальний клуб “Ураган” з Івано-Франківська оголосив про пошук нового головного тренера. Тривожні новини надійшли після того, як Максим Павленко, довголітній тренер команди, вирішив покинути свою посаду.

Павленко покидає “Ураган”

Павленко оголосив про своє намір на прес-конференції після матчу з “Енергією” в рамках півфіналу плей-оф української футзальної Екстра-ліги 2023/24. Він був на чолі “Урагану” з 2017 року, під його керівництвом команда досягла вражаючих успіхів.

Сезон 2020/21: Павленко – тренер року

Максим Павленко був визнаний тренером року у сезоні 2020/21 української футзальної Екстра-ліги. Під його керівництвом “Ураган” завершив регулярний сезон, будучи на першому місці в турнірній таблиці.

Плей-оф Екстра-ліги: від чвертьфіналу до півфіналу

Команда перемогла “Кардинал-Рівне” в чвертьфіналі, але поступилася “Енергії” у півфіналі. Останній матч був вирішальним у боротьбі за вихід до фіналу.

“Максим Павленко зробив великий внесок у розвиток ‘Урагану’ і футзалу в Україні загалом. Його відхід – велика втрата для команди, але ми впевнені, що ‘Ураган’ знайде гідного наступника”, – автор сайту.

“Ураган” тепер стоїть перед новими викликами та можливостями. Новий головний тренер отримає в своє розпорядження команду, що вже довела, що вона може бути на вершині. Це можливості для початку нової ери клубу”, – висновок автора сайту.

Івано-франківський “Ураган” шукає нового головного тренера

Футзальний клуб “Ураган” з Івано-Франківська оголосив про пошук нового головного тренера. Ця інформація з’явилася після того, як Максим Павленко, довголітній тренер команди, оголосив про своє рішення покинути посаду.

Павленко покидає “Ураган”

Максим Павленко оголосив про своє рішення після матчу з “Енергією” у півфіналі плей-оф української футзальної Екстра-ліги 2023/24. Павленко очолював “Ураган” з 2017 року і під його керівництвом команда досягла значних успіхів, включаючи чемпіонство в Екстра-лізі 2020/21, три перемоги в Кубку України (2018/19, 2019/20 і 2023/24), перемогу в Кубку Ліги (2018) та дві перемоги в Суперкубку України (2019 і 2021).

Сезон 2020/21: Павленко – тренер року

У сезоні 2020/21 Максим Павленко був визнаний тренером року в українській футзальній Екстра-лізі. Під час поточного сезону “Ураган” завершив регулярну частину Екстра-ліги, будучи лідером турнірної таблиці.

Плей-оф Екстра-ліги: від чвертьфіналу до півфіналу

У чвертьфіналі плей-оф “Ураган” здолав “Кардинал-Рівне”, але в напруженій серії півфінальних матчів поступився львівській “Енергії”. В фіналі плей-оф Екстра-ліги 2023/24 “Енергія” зустрінеться з київським “ХІТ”.

Цитата автора сайту

“Максим Павленко зробив великий внесок у розвиток “Урагану” і футзалу в Україні загалом. Його відхід – велика втрата для команди, але ми впевнені, що “Ураган” знайде гідного наступника”, – автор сайту.

Висновок автора сайту

“Ураган” стоїть перед новими викликами та можливостями. Новий головний тренер матиме справу з командою, яка має великий потенціал і багатий досвід. Це може бути початком нової ери для клубу”, – автор сайту.

Джерело: football.ua

Залишити відповідь