Новостная Ложка » Стартові склади команд Борусія Дортмунд та Реал Мадрид для фінального матчу Ліги чемпіонів

Стартові склади команд Борусія Дортмунд та Реал Мадрид для фінального матчу Ліги чемпіонів

Стартові склади команд Борусія Дортмунд та Реал Мадрид для фінального матчу Ліги чемпіонів

1-го червня всі очі світу будуть прикуті до лондонської арени Вемблі, де відбудеться фінал Ліги Чемпіонів. У цьому вирішальному матчі зійдуться дві потужні команди: німецька «Борусія Дортмунд» та іспанський «Реал Мадрид».

Борусія Дортмунд – Реал Мадрид: де дивитися фінал Ліги чемпіонів

Ця стаття підніме головні питання, пов’язані з цим важливим матчем, включаючи склад команд і історичний контекст обох команд у фіналі Ліги чемпіонів.

Склад команд на матч

“Цей матч обіцяє бути надзвичайно захопливим, адже обидві команди мають велику історію успіхів і будуть боротися за кожен м’яч.”

Історичний контекст

Це буде третя участь Борусії Дортмунд у фіналі Ліги чемпіонів. Відтак, Реал Мадрид вже 14 разів ставав переможцем Ліги чемпіонів, що є рекордним показником.

Висновок автора сайту

Фінал Ліги чемпіонів завжди є важливою подією в світі футболу. Цього року матч між Борусією Дортмунд та Реалом Мадрид обов’язково подарує нам багато емоцій і незабутніх моментів. Нехай кращий виграє!

Фінал Ліги чемпіонів: Борусія Дортмунд проти Реал Мадрид

1-го червня відбудеться фінал Ліги чемпіонів, де зустрінуться команди Борусія Дортмунд та Реал Мадрид. Матч розпочнеться о 22:00 за київським часом на легендарній арені Вемблі в Лондоні.

Борусія Дортмунд – Реал Мадрид: де дивитися фінал Ліги чемпіонів

Склад команд на матч

Український голкіпер Реалу Андрій Лунін, як і було передбачено, не входить до стартового складу команди на цей вирішальний матч. Таким чином, Тібо Куртуа вийде на поле з самого початку гри.

Стартовий склад Борусії Дортмунд: Кобель – Рюерсон, Хуммельс, Шлоттербек, Маатсен – Джан, Забітцер – Санчо, Брандт, Адеємі – Фюлькруг.

Стартовий склад Реалу: Куртуа – Карвахаль, Рюдігер, Начо, Менді – Вальверде, Кроос, Камавінга – Беллінгем – Родріго, Вінісіус.

Історичний контекст

Це буде третя участь Борусії Дортмунд у фіналі Ліги чемпіонів. У 2013 році команда поступилася Баварії, але у 1997 році вдалося здобути трофей, обігравши Ювентус.

Реал Мадрид вже 14 разів ставав переможцем Ліги чемпіонів, що є рекордним показником. Останній раз мадридці тріумфували у сезоні 2021/22.

Цитата автора сайту

“Цей матч обіцяє бути надзвичайно захопливим, адже обидві команди мають велику історію успіхів і будуть боротися за кожен м’яч. Незалежно від результату, це буде великий день для футболу.”

Висновок автора сайту

Фінал Ліги чемпіонів завжди є важливою подією в світі футболу. Цього року матч між Борусією Дортмунд та Реалом Мадрид обов’язково подарує нам багато емоцій і незабутніх моментів. Нехай кращий виграє!

Джерело: sport24.ua

10 thoughts on “Стартові склади команд Борусія Дортмунд та Реал Мадрид для фінального матчу Ліги чемпіонів

  1. Вау, це буде гаряче! Борусія проти Реала, дві топ команди! Болію за Дортмунд, але Реал теж непоганий. Чекаю на голи від Холанда та Бенземи. Нехай кращий виграє! #ЛігаЧемпіонів #фінал

  2. Вау, це буде шоу віка! Борусія проти Реала, хлопці, це ж вогонь! Обидві команди готові рвати і метати. Нехай кращий виграє! Чекаю на голи від Голанда і Бензема. Футбол – це наше все, братва!

  3. Ого, це буде шедевр! Дортмунд проти Реала, два гіганта футболу. Що може бути краще? Вболіваю за Борусію, але Реал теж рвуться до перемоги. Буде гаряче, чекаю не дочекаюсь!

  4. Та ну нафіг, Борусія проти Реала? Це ж класика! Що скажете, хлопці, ставимо на Дортмунд? Як на мене, вони впораються, хоч і не легко буде. Боюсь, що Роналду сьогодні в розтяжку не піде.

  5. Ого, Дортмунд та Реал в фіналі, це буде шоу! Круто, що Холанд та Бензема в старті. Чекаю голів, братики! #ЛігаЧемпіонів #футболфанат

  6. Ого, наконец-то! Борусія против Реала, это будет жарко! Палюсь за Дортмунд, надеюсь Холланд сегодня забьет, а то последний раз не очень вышло. Ну и пусть лучший победит, главное чтоб матч был крутым!

  7. Ого, Борусія проти Реала в фіналі, агов! То буде шоу, гарантую. Хлопці, хто за кого тримаєть? Я особисто за Реал, але Борусія теж непогана команда. Буде гаряче!

  8. Ого, фінал просто бомба! Борусія і Реал – це ж вогонь! Щас буде шоу, готуйте попкорн, друзі. Побачимо, хто кращий. Болію за Дортмунд, але Реал теж круті. Нерви на межі, братва!

Залишити відповідь