Новостная Ложка » Ребров повідомив про відновлення Судакова і Миколенка: вони готові та працюють у загальній групі

Ребров повідомив про відновлення Судакова і Миколенка: вони готові та працюють у загальній групі

Ребров повідомив про відновлення Судакова і Миколенка: вони готові та працюють у загальній групі

В цій статті ми розповімо про готовність національної збірної України до майбутніх матчів під керівництвом її головного тренера Сергія Реброва. Під час своєї останньої пресконференції, Ребров поділився своїми враженнями щодо готовності команди до найближчих зустрічей.

Стан гравців збірної України

За словами Реброва, гравці збірної України перебувають у гарному стані. Віталій Миколенко та Георгій Судаков, які недавно отримали травми, успішно завершили процес реабілітації. “Усі готові, сьогодні всі працюють у загальній групі, тоді як учора декілька футболістів займалися індивідуально”, – сказав Ребров.

Майбутні матчі збірної України

Вже 3 червня збірна України зіграє проти збірної Німеччини в Нюрнберзі. А на груповому етапі Євро-2024 українці зіграють з такими суперниками:

  1. Румунія — Україна (17 червня)
  2. Словаччина — Україна (22 червня)
  3. Україна — Бельгія (26 червня)

“Сергій Ребров показує впевненість у готовності своєї команди до майбутніх ігор. Це важливий момент для всіх фанатів футболу, які з нетерпінням чекають на початок Євро-2024”, – коментує директор сайту.

Таким чином, за словами Сергія Реброва, збірна України готова до майбутніх викликів. Це обнадійлива новина для всіх прихильників українського футболу.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров коментує готовність команди до майбутніх ігор

Головний тренер збірної України Сергій Ребров поділився своїми спостереженнями щодо стану гравців національної команди під час пресконференції перед товариським матчем проти збірної Німеччини.

Стан гравців збірної України

Лівий захисник Віталій Миколенко (Евертон) та атакуючий півзахисник Георгій Судаков (Шахтар) успішно завершили процес реабілітації після раніше отриманих ушкоджень. “Усі готові, сьогодні всі працюють у загальній групі, тоді як учора декілька футболістів займалися індивідуально”, — повідомив Ребров.

Майбутні матчі збірної України

3 червня, збірна України зустрінеться зі збірною Німеччини в Нюрнберзі. Стартовий свисток у матчі має пролунати о 21:45 за київським часом.

Календар матчів збірної України на груповому етапі Євро-2024:

▪️ Румунія — Україна (17 червня);
▪️ Словаччина — Україна (22 червня);
▪️ Україна — Бельгія (26 червня).

Цитата автора сайту

“Сергій Ребров показує впевненість у готовності своєї команди до майбутніх ігор. Це важливий момент для всіх фанатів футболу, які з нетерпінням чекають на початок Євро-2024”, – коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

За словами Сергія Реброва, збірна України готова до майбутніх викликів. Це обнадійлива новина для всіх прихильників українського футболу.

Джерело: football.ua

Залишити відповідь