Новостная Ложка » Обзор матча Лиги Чемпионов между Боруссией Д и Реалом Мадрид от 01.06.2024: Реал Мадрид победил со счетом 2:0, видео голов и подробности игры на СПОРТ.UA

Обзор матча Лиги Чемпионов между Боруссией Д и Реалом Мадрид от 01.06.2024: Реал Мадрид победил со счетом 2:0, видео голов и подробности игры на СПОРТ.UA

Обзор матча Лиги Чемпионов между Боруссией Д и Реалом Мадрид от 01.06.2024: Реал Мадрид победил со счетом 2:0, видео голов и подробности игры на СПОРТ.UA

“Боруссія” Дортмунд проти “Реал” Мадрид: Фінал Ліги чемпіонів 2023/24

1 червня о 22:00 вперше зустрілися два гранди європейського футболу: “Боруссія” Дортмунд та “Реал” Мадрид. Зіткнення відбулося на легендарному стадіоні “Уемблі” в Лондоні. В этій статті ми розглянемо все найяскравіші моменти матчу.

Голкіпери та голи

Тібо Куртуа був на стіжці за “Реал”, тоді як український голкіпер Андрій Лунін залишився в резерві. Жодного голу в ворота “Галактикос” не було забито, а відзначитись вдалося Дані Карвахалю та Вінісіусу Жуніору.

Історичний тріумф для “Реала”

Це зіткнення став історичним для “Реала”. Завдяки своїм голам, “галактикос” змогли завоювати свій 15-й титул Ліги Чемпіонів!

Результати фіналу

“Боруссія” Дортмунд (Німеччина) – “Реал” Мадрид: 0:2. Голи були забиті Дані Карвахалю, 74 хв., та Вінісіусу Жуніору, 85 хв..

Цитата

Цей матч став своєрідним подвигом для “Реала”, який зміг виграти свій 15-й титул Ліги Чемпіонів. Голи Карвахаля та Жуніора стали ключовими в цьому поєдинку.

Висновок

Цей фінал Ліги чемпіонів став справжнім святом футболу. Обидві команди показали високий рівень гри, але перемогу забезпечили гравці “Реала”. Це стало можливим завдяки їхньому професіоналізму та наполегливості.

Фінал Ліги чемпіонів 2023/24: “Боруссія” Дортмунд проти “Реал” Мадрид

1 червня о 22:00 відбувся фінальний матч Ліги чемпіонів 2023/24, в якому зустрілися “Боруссія” Дортмунд та “Реал” Мадрид. Матч проходив на легендарному стадіоні “Уемблі” в Лондоні.

Всі найяскравіші моменти матчу можна переглянути в режимі Live на Telegram Sport.ua

Голкіпери та голи

На воротах “галактикос” стояв Тібо Куртуа, а український голкіпер Андрій Лунін залишився в резерві. Перемогу мадридському клубу принесли голи Дані Карвахаля та Вінісіуса Жуніора, забиті в другому таймі.

Цей матч став історичним для “Реала”, оскільки клуб виграв свій 15-й титул Ліги чемпіонів!

Результати фіналу Ліги чемпіонів

Лондон. Уемблі. 1 червня

Боруссія Дортмунд (Німеччина) – Реал Мадрид (Іспанія) – 0:2

Голи: Дані Карвахаль, 74, Вінісіус Жуніор, 85

Відео голів та огляд матчу

ГОЛ! 0:1. Дані Карвахаль, 74 хв.

ГОЛ! 0:2. Вінісіус Жуніор, 85 хв.

Цитата автора сайту

“Цей матч став своєрідним подвигом для “Реала”, який зміг виграти свій 15-й титул Ліги чемпіонів. Голи Карвахаля та Жуніора стали ключовими в цьому поєдинку.”

Висновок автора сайту

“Цей фінал Ліги чемпіонів став справжнім святом футболу. Обидві команди показали високий рівень гри, але перемогу забезпечили гравці “Реала”. Це стало можливим завдяки їхньому професіоналізму та наполегливості.”

Джерело: sport.ua

7 thoughts on “Обзор матча Лиги Чемпионов между Боруссией Д и Реалом Мадрид от 01.06.2024: Реал Мадрид победил со счетом 2:0, видео голов и подробности игры на СПОРТ.UA

  1. Ага, вижу Реал как всегда в своем репертуаре! Забивают и не дайут ответить. Боруссия, конечно, старалась, но на этот раз не получилось. В следующий раз, ребята, в следующий раз! 💪🏼⚽️🔥

  2. Опять Реал забил, а Боруссия как всегда облажалась. Неужели так сложно забить хоть один мяч? Видосы голов посмотрел, там ваще просто ужас какой-то. Поднимите уровень игры, а то скучно становится смотреть!

  3. Всьо, Боруссія, ви програли! Реал просто розніс вас на шматочки! Це була гра в одні ворота, навіть не цікаво було дивитись. Хлопці з Мадрида просто в ауті, їм ніхто не може протистояти! #HalaMadrid 🤟🔥

  4. Ну от, знову Реал виграв, Борусія навіть не встояла. Це ж треба, 2:0… Відчуваю, цього сезону кубок знову за ними. Борусія, вибач, але вам треба більше тренуватись!

  5. Вау, Реал как всегда в своем репертуаре! Все под контролем, мяч в воротах, а Боруссия так и не смогла ответить. Не зря же они короли футбола, че! Браво, мадридцы! 👏👏👏

  6. Та ну нафіг, Боруссія, знову програли? Якшо не можеш грати, не лізь в Лігу Чемпіонів. Реал як завжди на висоті, молодці хлопці! #HalaMadrid

Залишити відповідь