Новостная Ложка » Відео голів та огляд фіналу Ліги чемпіонів, в якому Реал Мадрид переміг Борусію Дортмунд з рахунком 0:2 – Футбол 24

Відео голів та огляд фіналу Ліги чемпіонів, в якому Реал Мадрид переміг Борусію Дортмунд з рахунком 0:2 – Футбол 24

Відео голів та огляд фіналу Ліги чемпіонів, в якому Реал Мадрид переміг Борусію Дортмунд з рахунком 0:2 – Футбол 24

Ця стаття зводиться до яскравого фіналу Ліги Чемпіонів, коли команда Реал Мадрид здобула перемогу над Борусією Дортмунд 1 червня 2024 року. Матч пройшов багато на острожності, з першим таймом без голів, незважаючи на численні можливості обох команд.

Реал Мадрид відкриває рахунок

Ми даємо докладний огляд ключових моментів матчу, включаючи вирішальний момент на 74-й хвилині, коли Реал Мадрид забив перший і єдиний гол матчу.

Реал Мадрид подвоює перевагу

Команда змогла подвоїти свою перевагу на 83-й хвилині, внаслідок чого впевнено здобула перемогу у матчі.

Висновок автора

Ми також розбираємо вражаючу виконавську гру Реал Мадрид, який заслуговував свою престижну перемогу, забивши два голи і не пропустивши жодного у повному матчі.

“Реал Мадрид виграв Лігу чемпіонів, здолавши Борусію – провальний тайм Анчелотті, Куртуа залишив Дортмунд з носом”.

Це відображає загальний погляд на те, як команда заслужено здобула свій титул.

Реал Мадрид здобуває перемогу у фіналі Ліги Чемпіонів

У фіналі Ліги Чемпіонів, що відбувся 1 червня 2024 року, команда Реал Мадрид здобула перемогу над Борусією Дортмунд з рахунком 2:0. Матч розпочався о 22:00.

Перший тайм без голів

Перший тайм пройшов без голів, хоча обидві команди мали достатньо моментів для забиття. Фюлькруг з Борусії Дортмунд поцілив у стійку, а Карвахаль з Реал Мадрид у підкаті заблокував удар Адейємі, який вже обіграв голкіпера.

Реал Мадрид відкриває рахунок

На 74-й хвилині Реал Мадрид відкрив рахунок. Кроос навісив з кутового, а Фюлькруг не втримав Карвахаля на ближній стійці, що дозволило останньому забити гол.

Реал Мадрид подвоює перевагу

На 83-й хвилині Реал Мадрид подвоїв перевагу. Маатсен обрізався на власній половині та віддав на Беллінгема, який миттєво відпасував на вільного Вінісіуса. Удар під дальню стійку дозволив Реалу забити другий гол.

Висновок автора

Реал Мадрид продемонстрував високий рівень гри, здобувши перемогу у фіналі Ліги Чемпіонів. Команда показала справжню майстерність, забивши два голи і не пропустивши жодного.

Цитата автора сайту

“Реал Мадрид виграв Лігу чемпіонів, здолавши Борусію – провальний тайм Анчелотті, Куртуа залишив Дортмунд з носом”.

Джерело: football24.ua

7 thoughts on “Відео голів та огляд фіналу Ліги чемпіонів, в якому Реал Мадрид переміг Борусію Дортмунд з рахунком 0:2 – Футбол 24

  1. Що за гра! Реал просто знищив Борусію. Мадридці на висоті, заслужили цю перемогу. Головне не спинятись на досягнутому. Чекаю наступного матчу. Футбол – це життя!

  2. Хех, Реал как всегда в своем репертуаре! Дортмунд, братан, надо было больше стараться. Футбол – это не только голы, но и тактика. В этот раз Мадридцы были сильнее. Пока, Боруссия!

  3. Та ну, Реал знову забиває! Дортмунд, візьміть себе в руки, бо так далі не піде. Футбол це не тільки гра, але й боротьба! Розчарований… 😠

  4. Мадридці молодці! Як завжди на висоті. Особливо вражає гра Роналду, просто космос! Дортмундці не підкачали, але Реал сильніший. Футбол – це життя, чекаю наступних матчів!

  5. Норм, Реал как всегда в форме! Борусія тащила как могла, но не вышло… Футбол – игра непредсказуемая, все может случится. Ждем следущих матчей!

Залишити відповідь