Новостная Ложка » Вест Гем здійснює спроби перехопити футболіста Алейша Гарсію з Баєра

Вест Гем здійснює спроби перехопити футболіста Алейша Гарсію з Баєра

Вест Гем здійснює спроби перехопити футболіста Алейша Гарсію з Баєра

Вест Гем Юнайтед цікавиться Алейшою Гарсією з Жирони

Центральний півзахисник іспанського клубу Жирона, Алейша Гарсія, може перейти до англійської Прем’єр-ліги. Видання The Guardian вказує на цікавість до Гарсії з боку Вест Гем Юнайтед.

Боротьба за Гарсія

Вест Гем Юнайтед виявив інтерес до привабливого 26-річного іспанця, який також є цільовим для чинних чемпіонів Німеччини, Баєра. Леверкузенці можуть ризикувати втратити одну з своїх ключових трансферних цілей за планом головного тренера Хабі Алонсо.

Плани Вест Гем Юнайтед

Новий головний тренер Вест Гем Юнайтед, Хулен Лопетегі, прагне посилити свою команду за допомогою Гарсії. За інформацією, клуб АПЛ пропонує близько 14 мільйонів фунтів стерлінгів за Гарсія. Проте перехід ще не на просунутій стадії.

Статистика Гарсії

Минулого сезону, Гарсія зіграв у 40 матчах за Жирону у всіх турнірах, відзначившись трьома голами та шістьма результативними передачами.

Інші цілі Вест Гем Юнайтед

  • Вест Гем Юнайтед продовжує боротися за підписання вінгера Палмейраса.
  • Проводяться переговори, хоча у понеділок, 3 червня, вони майже зірвалися.
  • Вест Гем Юнайтед також змушений боротися з можливим виходом свого півзахисника Лукаса Пакета, якого можуть пожиттєво дискваліфікувати через ставки на спорт.

“Вест Гем Юнайтед робить активні кроки для посилення своєї команди, і перехід Гарсії можете стати важливою частиною цього процесу”, – коментує автор сайту.

Вест Гем Юнайтед демонструє свою відданість боротьбі за трансфери найкращих гравців, що, як вважає автор сайту, “є позитивним сигналом для фанатів команди”.

Капітан Жирони можливо перейде до англійської Прем’єр-ліги

Англійський футбольний клуб Вест Гем Юнайтед виявив інтерес до центрального півзахисника Жирони Алейша Гарсія, як повідомляє видання The Guardian.

Боротьба за Гарсію

Вест Гем Юнайтед намагається забезпечити перехід 26-річного іспанця, який також є цільовим для чинних чемпіонів Німеччини, Баєра. Леверкузенці можуть втратити одну з ключових трансферних цілей свого керманича Хабі Алонсо.

Плани Вест Гем Юнайтед

Новий головний тренер Вест Гем Юнайтед, Хулен Лопетегі, прагне посилити півзахист команди за допомогою Гарсії. За інформацією, клуб АПЛ пропонує близько 14 мільйонів фунтів стерлінгів за Гарсію.

Вест Гем Юнайтед також розглядає альтернативні варіанти для півзахисту, а перехід Гарсії ще не на просунутій стадії. Вони розуміють, що Жирона і Баєр є учасниками Ліги чемпіонів УЄФА, тоді як Вест Гем Юнайтед не змогли потрапити до єврокубків на сезон-2024/25, що може значно вплинути на рішення Гарсії.

Статистика Гарсії

Протягом минулого сезону, Гарсія взяв участь у 40 матчах каталонців у всіх турнірах, відзначившись 3 голами і 6 асистами.

Інші цілі Вест Гем Юнайтед

Вест Гем Юнайтед також продовжує боротися за підписання талановитого вінгера Палмейраса. Переговори тривають, хоча у понеділок, 3 червня, вони майже зірвалися.

Було також повідомлено, що півзахисник Вест Гем Юнайтед Лукас Пакета може отримати пожиттєву дискваліфікацію через ставки.

Цитата автора сайту

“Вест Гем Юнайтед активно працює над підсиленням своєї команди, і перехід Гарсії може стати важливим кроком у цьому напрямку”, – коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

Автор сайту вважає: “Незважаючи на те, що перехід Гарсії ще не остаточно підтверджений, Вест Гем Юнайтед продемонстрував свою готовність боротися за кращих гравців. Це позитивний сигнал для фанатів команди”.

Джерело: football.ua

Залишити відповідь