Новостная Ложка » Футбольний клуб “Фіорентина” призначив Палладіно своїм новим головним тренером.

Футбольний клуб “Фіорентина” призначив Палладіно своїм новим головним тренером.

Футбольний клуб “Фіорентина” призначив Палладіно своїм новим головним тренером.

Раффаеле Палладіно: Новий головний тренер Фіорентини

Фіорентина радіє призначенню свого нового головного тренера, Раффаеле Палладіно. 40-річний італійський футбольний фахівець приходить з Монци, де врятував команду у Серії А и змайстрував декілька цікавих поєдинків. Однак, чи зможе він привнести своє бачення і підняти Фіорентину на новий рівень?

Подробиці контракту Палладіно

Палладіно підписав контракт з клубом на строк до кінця червня 2026 року. Ця угода також включає опцію продовження ще на рік. Його останній контракт був з Монцою, яку він очолював з вересня 2022 року.

Монца під керівництвом Палладіно

Монца під Палладино у минулому сезоні зайняла розчаровуюче 12-е місце в Серії А. Також вони вилетіли з Кубка Італії на стадії 1/32 фіналу. Але в клубі хвалять його харизму і шанують за боротьбу.

Майбутнє Вінченцо Італьяно

Поки що невідомо, куди відправиться Вінченцо Італьяно, попередній головний тренер Фіорентини. Він пролив багато піт і страждань, але часом змушений був покинути пост.

Досягнення Італьяно з Фіорентиною

Італьяно очолював Фіорентину з липня 2021 року, провівши під своїм керівництвом 162 матчі. До його найяскравіших досягнень належать два фінали Ліги конференцій УЄФА і фінал Кубка Італії.

“Зміни в тренерському складі Фіорентини відкривають нову главу в історії клубу. Чи зможе Раффаеле Палладіно повторити успіхи свого попередника? Час покаже.”

Тож, новий етап в історії Фіорентини починається з призначенням Раффаеле Палладіно. Ми впевнені, що він зможе привнести свій унікальний досвід та знання для подальшого розвитку команди.

Раффаеле Палладіно стає новим головним тренером Фіорентини

Футбольний клуб Фіорентина офіційно призначив Раффаеле Палладіно на посаду головного тренера. Він замінить на цій посаді Вінченцо Італьяно.

Деталі контракту з Палладіно

40-річний італійський фахівець підписав контракт з Фіорентиною, який розрахований до кінця червня 2026 року. Угода включає опцію продовження ще на рік. Попередньо Раффаеле Палладіно очолював Монцу, де він працював з вересня 2022 року і провів з командою 73 матчі.

Результати Монци під керівництвом Палладіно

У сезоні 2023/24 Монца під керівництвом Палладіно зайняла дванадцяте місце в Серії А. Команда також вилетіла з Кубка Італії на стадії 1/32 фіналу. Варто відзначити, що серед потенційних кандидатів на посаду головного тренера Монци раніше називали Алессандро Неста та Андреа Пірло.

Майбутнє Вінченцо Італьяно

Щодо майбутнього колишнього головного тренера Фіорентини Вінченцо Італьяно, то наразі воно залишається невідомим. Однак, існує інформація, що він може стати наступником Тіаго Мотти в Болоньї.

Досягнення Італьяно з Фіорентиною

Вінченцо Італьяно очолював Фіорентину з липня 2021 року. За цей час команда провела під його керівництвом 162 матчі. Серед найважливіших досягнень Італьяно з Фіорентиною — два фінали Ліги конференцій УЄФА (2022/23 і 2023/24) і фінал Кубка Італії-2022/23.

Цитата автора сайту

“Зміни в тренерському складі Фіорентини відкривають нову главу в історії клубу. Чи зможе Раффаеле Палладіно повторити успіхи свого попередника? Час покаже.”

Висновок автора сайту

Новий етап в історії Фіорентини починається з призначенням Раффаеле Палладіно. Впевнені, що він привнесе свій унікальний досвід та знання для подальшого розвитку команди.

Джерело: football.ua

Залишити відповідь