Новостная Ложка » В Україні оголосили масштабну повітряну тривогу

В Україні оголосили масштабну повітряну тривогу

В Україні оголосили масштабну повітряну тривогу

Україна знаходиться в надзвичайно спантеличеній ситуації, оскільки в середу, 5 червня, була оголошена повітряна тривога через загрозу ракетних ударів “Кинджалами”. Командування Повітряних сил ЗСУ повідомило про зліт російського винищувача МіГ-31К із аеродрому Саваслейка. Ця подія створила небезпеку для всієї України. Слід пам’ятати про правило “двох стін” і не профігноровувати сигнали повітряної тривоги. Крім того, вже цієї ночі Росія атакувала Україну безпілотниками, запустивши 27 ракет з російського Курська і Криму. Останні події свідчать про зростаючу напруженість між Росією та Україною, тому важливо бути поінформованими про ситуацію та будувати заходи безпеки. Підписуйтесь на канали у Telegram та Viber, щоб отримувати останні новини про цю та інші події.

Відбувся зліт російського винищувача.

У середу, 5 червня, в Україні оголошено повітряну тривогу. Існує загроза ракетних ударів “Кинджалами”.

Про це повідомило Командування Повітряних сил ЗСУ.

“Вся Україна – ракетна небезпека! Зафіксовано зліт МіГ-31К з аеродрому Саваслейка (Нижньогородська область)”, – йдеться у повідомленні. 

Мапа тривог станом на 07:14 середи, 5 червня.

Пройдіть до укриттів і перебувайте там до оголошення про закінчення тривоги. Також не забувайте про правило “двох стін”. Не ігноруйте сигналів повітряної тривоги. 

Як повідомлялося, цієї ночі Росія атакувала Україну безпілотниками. Ворог запустив 27 “Shahed-131/136”  із російського Курська та мису Чауда, що в анексованому Криму.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Джерело: tsn.ua

Залишити відповідь