Новостная Ложка » Футболіст Меньє може не взяти участь у Євро-2024

Футболіст Меньє може не взяти участь у Євро-2024

Футболіст Меньє може не взяти участь у Євро-2024

Травма Тома Меньє: участь у Євро-2024 під загрозою

Правий захисник збірної Бельгії і півзахисник ПСЖ – Тома Меньє, нещодавно зазнав травми, яка може поставити під загрозу його участь в передчутливому Євро-2024. Меньє отримав травму в дружньому матчі проти Люксембурга, що виглядає тривожним для кадрів збірної Бельгії перед змаганнями.

Травма в товариському матчу

Меньє залишив поле на 16-й хвилині товариського матчу проти Люксембурга, який відбувся 8 червня. Його заміна рано в грі викликала загальну обурливість і стурбованість.

Медичні тести та подальші плани

За словами прес-служби збірної Бельгії, Меньє має пройти додаткові медичні тести через травму м’язи і він не відправиться разом з командою до Німеччини в середу на Євро-2024.

Бельгійці на Євро-2024

Бельгійці, під керівництвом Доменіко Тедеско, мають грати в групі Е проти збірних Словаччини, Румунії та України.

Кар’єра Меньє в збірній

Меньє перший раз зіграв за збірну в 2013 році і згодом брав участь у останніх чотирьох великих міжнародних турнірах. Він грав 65 матчів за збірну і забив 8 голів.

Травма Меньє – це серйозний удар по амбіціям збірної Бельгії на Євро-2024. Його досвід і майстерність можуть бути незамінними в цьому турнірі”, – коментує автор сайту.

Незважаючи на травму Меньє, збірна Бельгії має достатньо сильний склад, щоб боротися за перемогу на Євро-2024. Однак, відсутність Тома може вплинути на їхню гру, особливо в обороні”, – робить висновок автор сайту.

Травма Тома Меньє: участь у Євро-2024 під загрозою

32-річний футболіст Тома Меньє отримав травму під час товариського матчу. Це ставить під сумнів його участь у Євро-2024.

Травма в товариському матчу

Меньє, правий захисник збірної Бельгії, був замінений на 16-й хвилині товариського матчу проти Люксембурга (3:0), який відбувся 8 червня.

Медичні тести та подальші плани

Прес-служба збірної Бельгії повідомила, що Меньє пройде додаткові медичні тести через м’язову травму і не вирушить з командою до Німеччини в середу.

Бельгійці на Євро-2024

На груповому етапі Євро-2024 бельгійці, під керівництвом Доменіко Тедеско, зіграють у групі Е проти збірних Словаччини (17 червня), Румунії (22 червня) та України (26 червня).

Кар’єра Меньє в збірній

Меньє дебютував за національну команду в 2013 році і взяв участь у останніх чотирьох великих міжнародних турнірах. Загалом, захисник провів за збірну 65 матчів і забив 8 голів.

Цитата автора сайту

“Травма Меньє – це серйозний удар по амбіціям збірної Бельгії на Євро-2024. Його досвід і майстерність можуть бути незамінними в цьому турнірі”, – коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

“Незважаючи на травму Меньє, збірна Бельгії має достатньо сильний склад, щоб боротися за перемогу на Євро-2024. Однак, відсутність Тома може вплинути на їхню гру, особливо в обороні”, – робить висновок автор сайту.

Джерело: football.ua

Залишити відповідь