Новостная Ложка » Сергій Ребров: Хто рахує, який основний склад, який – не основний

Сергій Ребров: Хто рахує, який основний склад, який – не основний

Сергій Ребров: Хто рахує, який основний склад, який – не основний

Головний тренер збірної України Сергій Ребров відповів на питання журналістів напередодні останнього контрольного матчу перед Євро-2024 проти команди Молдови.

Про ротацію
Я вважаю, дуже важливо для гравців давати шанс, якщо ми викликаємо їх. 26 гравців, якщо вони приїжджають до табору збірної, це, я вважаю, що так не можна, щоб футболіст приїхав і товариській зустрічі взагалі не зіграв. Тому всі отримали шанс, отримають завтра шанс. Я не знаю, хто рахує, який основний склад, який – не основний.

Про результат у спарингах
В будь-якому разі результат важливий. Хто сказав, що проти Німеччини результат був неважливий? Я вважаю, що всі результаті важливі, але результат не стає на перший план. Тому ми робили якусь ротацію, ми надали ігрового часу усім гравцям. І я вважаю, що зараз іде нормальна, планомірна підготовка до Євро.

Про Молдову
Я дивився багато зустрічей Молдови. Навіть цю зустріч проти Кіпру. Це дуже міцна команда. Я бачив її проти Польщі, коли вона програвала – 2:0 і вирвала перемогу. Я вважаю, що це дуже сильна команда, яка посіла четверте місце в групі, але заслуговує на більше. Я впевнений, що завтра ми будемо дуже серьйозні. Тим більше, що для нас це остання зустріч перед Євро.

Матч Молдова – Україїна відбудеться 11 червня на стадіоні Зімбру в Кишиневі. Початок – о 19:00 за київським часом.

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь