Новостная Ложка » Вночі ворог знову атакував Тернопільщину, пошкоджено будинки та автомобілі (оновлено)

Вночі ворог знову атакував Тернопільщину, пошкоджено будинки та автомобілі (оновлено)

Вночі ворог знову атакував Тернопільщину, пошкоджено будинки та автомобілі (оновлено)

У ніч з суботи на неділю Тернопільська область знову стала мішенню нападу ворога. Згідно з повідомленням голови Тернопільської ОВА Володимира Труша, було зафіксовано приліт крилатих ракет о 05.00 год. Противник завдав шкоди дачним будинкам, торговим і господарським об’єктам, а також вантажним автомобілям. На щастя, у наслідок атаки ніхто не постраждав. Наразі на місці події працюють спеціалісти, які фіксують збитки та проводять необхідні роботи. Тривожна ситуація в Тернополі створює напруженість в регіоні, але владні структури прикладають всі зусилля для забезпечення безпеки та захисту мирного населення. Ця стаття надає огляд подій, що сталися останньої ночі, зокрема про наслідки атаки ворога та заходи, що вживаються владою для забезпечення безпеки тернополян.

Сьогодні вночі ворог знову атакував Тернопільську область крилатими ракетами, пошкоджено дачні будинки, цивільні торгові та господарські обʼєкти і вантажні автомобілі.

Про це повідомив голова Тернопільської ОВА Володимир Труш.

“Під час другої повітряної тривоги ворог знову атакував цивільні об’єкти Тернопільщини.О 05.00 год зафіксованою приліт крилатих ракет”, − зазначив він.

Спеціалісти прибули на місце події та зафіксували руйнацію двох та пошкодження дванадцяти дачних будинків.Пожежу, яка виникла на місці − одразу ліквідували.

Також уламками ракет пошкоджено цивільні торгові та господарські обʼєкти та 9 вантажних автомобілів.

Потерпілих від час цієї надзвичайної події немає. На місці події працюють спеціалісти.

Нагадаємо, у суботу після 22:00 у Києві та більшості центральних і західних областей України була оголошена повітряна тривога, під час якої у Тернополі пролунали вибухи. Відомо про влучання у нежитлову будівлю у промисловій зоні міста, поранені двоє людей.

Також вибухи було чути на околицях Києва – в КМВА повідомили про роботу ППО.

Джерело: lb.ua

Залишити відповідь