Новостная Ложка » Футболіст Зіркзе був викликаний до національної збірної Нідерландів після виклику Матсена.

Футболіст Зіркзе був викликаний до національної збірної Нідерландів після виклику Матсена.

Футболіст Зіркзе був викликаний до національної збірної Нідерландів після виклику Матсена.

Збірна Нідерландів на Євро-2024: нові обличчя та зміни в складі

У статті висвітлюються основні питання, пов’язані з участю збірної Нідерландів у Євро-2024, зокрема зміни в складі команди та очікувані перспективи участі в турнірі. Новий гравець Джошуа Зіркзе, центральний нападник Болоньї, отримав шанс допомогти збірній Нідерландів на Євро-2024.

Очікувані зустрічі та підготовка команди

В статті подано погляд на те, з ким зустрінеться команда Кумана на груповому етапі турніру, та яка їхня поточна форма. Описано зміни в команді, зокрема травми ключових гравців та новачков, які приєдналися до команди.

Аналіз гравців та очікування

Наведено статистику нового гравця Джошуа Зіркзе та його можливий внесок до успіху команди на Євро-2024. Проаналізовано склад збірної Нідерландів, що бере участь в турнірі, з урахуванням їхньої форми в груповому етапі та їхніх перспектив у Євро-2024.

Цитати та висновки

Подана цитата автора сайту щодо очікуваних виступів збірної Нідерландів на Євро-2024 та їхніх шансів у турнірі. В статті також наведено власні висновки автора стосовно поточного складу та виступу команди на майбутньому чемпіонаті.

Збірна Нідерландів на Євро-2024: нові обличчя та зміни в складі

Команда Рональда Кумана в заявці на Євро-2024 представлена 26 виконавцями.

Джошуа Зіркзе, Getty Images
13 червня 2024, 00:30

Новий гравець для збірної Нідерландів

Центральний нападник Болоньї Джошуа Зіркзе отримав шанс допомогти збірній Нідерландів на Євро-2024, повідомляє офіційна сторінка OnsOranje у Twitter/X.

Збірна Рональда Кумана раніше зменшилася до 24-х гравців через травми півзахисників Тена Копмейнерса та Френкі де Йонга. Першим до команди був викликаний захисник Ян Матсен, а тепер до нідерландців приєднується і Зіркзе.

Статистика Джошуа Зіркзе

23-річний центрфорвард в сезоні 2023/24 взяв участь у 37 матчах Болоньї у всіх турнірах, відзначившись 12 голами і 7 асистами. На Євро-2024 він може дебютувати за свою національну команду. Зараз на рахунку Джошуа 21 гол у 45 поєдинках за молодіжні команди збірної Нідерландів.

Груповий етап Євро-2024

На груповому етапі чемпіонату Європи в Німеччині команда Кумана зустрінеться з Польщею (16 червня), Францією (21 червня) та Австрією (25 червня) в квартеті D.

Остаточна заявка збірної Нідерландів на Євро-2024

Склад збірної Нідерландів на Євро-2024 включає воротарів, захисників, півзахисників та нападників з різних футбольних клубів.

Цитата автора сайту

“Збірна Нідерландів на Євро-2024 обіцяє бути сильною і конкурентоспроможною. З новими обличчями в команді, вони здатні дати гідний бій своїм суперникам.”

Висновок автора сайту

“З урахуванням поточного складу команди та їхньої недавньої статистики, збірна Нідерландів має всі шанси проявити себе на Євро-2024. Ми з нетерпінням чекаємо початку турніру.”

Джерело: football.ua

Залишити відповідь