Новостная Ложка » Можливий перехід футболіста Щесни до клубу “Ан-Насра” може не відбутися.

Можливий перехід футболіста Щесни до клубу “Ан-Насра” може не відбутися.

Можливий перехід футболіста Щесни до клубу “Ан-Насра” може не відбутися.

Майбутнє видатного голкіпера, поляка Войцеха Щесни, знову опиняється під загрозою невпевненості. Прогресивні переговори щодо його трансферу між клубами Ювентус і Ан-Наср раптово стикаються з перешкодами, піддаючи під сумнів Щесни перехід до Саудівської Аравії. Войцех Щесни, що демонстрував видатну гру в минулому сезоні, є важливим учасником збірної Польщі на Євро-2024.

Проблеми в переговорах між Ювентусом та Ан-Насром

Завдяки внутрішнім джерелам, стало відомо, що трансфер Щесни може зазнати комплікацій. Що саме спричинило це – залишається невідомим.

Заявка на Євро-2024

Незважаючи на невизначеність на клубному рівні, Щесни продовжує свій прогрес на міжнародній арені, є відмінним вибором для збірної Польщі на найближчий Євро-2024.

“Войцех Щесни – відомий голкіпер, його майбутнє викликає великий інтерес. Ми сподіваємося, що ситуація з його переїздом у Ан-Наср вирішиться найкращим чином.” – коментує автор сайту.

Наприкінці, його ситуацію визначатимуть результати переговорів між Ювентусом і Ан-Насром. Будь-що було б, ми сподіваємось на позитивний результат і віримо в професіоналізм Войцеха Щесни.

Невизначеність майбутнього Войцеха Щесни

Майбутнє відомого поляка Войцеха Щесни знову стає невизначеним.

Войцех Щесни, Getty Images
12 червня 2024, 23:52

Проблеми в переговорах між Ювентусом та Ан-Насром

За інформацією журналіста Фабріціо Романо, у переговорах між футбольними клубами Ювентус та Ан-Наср щодо трансферу голкіпера Войцеха Щесни виникли проблеми.

Загроза зриву переїзду

Переїзд 34-річного воротаря до Саудівської Аравії опинився під загрозою зриву. Наразі невідомо, що саме стало причиною таких змін після просунутих переговорів між клубами. Було повідомлено, що в Ан-Насрі Щесни отримуватиме 19 млн євро на рік у рамках контракту на два сезони.

Участь у матчах Ювентуса

У минулому сезоні 2023/24 Щесни взяв участь у 35 матчах Ювентуса в чемпіонаті Італії, пропустивши 30 голів і 15 разів зберігши свої ворота “сухими”.

Заявка на Євро-2024

Варто зазначити, що голкіпер потрапив до остаточної заявки збірної Польщі на Євро-2024. Поляки опинилися в групі D разом з Австрією, Францією та Нідерландами.

Ювентус оголосив про призначення нового головного тренера

Нагадаємо, Ювентус уже оголосив про призначення нового головного тренера.

Цитата автора сайту

“Войцех Щесни – відомий голкіпер, його майбутнє викликає великий інтерес. Ми сподіваємося, що ситуація з його переїздом у Ан-Наср вирішиться найкращим чином.”

Висновок автора сайту

Ситуація з Войцехом Щесни є досить складною і непередбачуваною. Все залежить від результату переговорів між Ювентусом та Ан-Насром. Ми сподіваємося на позитивний результат і віримо в професіоналізм Войцеха Щесни.

Джерело: football.ua

Залишити відповідь