Новостная Ложка » Крилаті ракети з Ту-95 можуть атакувати Україну: де є загроза удару

Крилаті ракети з Ту-95 можуть атакувати Україну: де є загроза удару

Крилаті ракети з Ту-95 можуть атакувати Україну: де є загроза удару

Стаття розповідає про загрозу ракетної атаки, яка може спустошити Україну. Літаки, які мають носіями небезпечних ракет, вже вийшли в польот і попрямували до ймовірних рубежів пусків. Це означає, що в Україні можна очікувати масовану ракетну атаку. Також стверджується, що Росія має намір знищити аеродроми України, але це план їм не вдасться здійснити. У статті також згадується про минулу ракетну атаку ворога, яка сталася 20 червня, і розповідається про подробиці цього інциденту. Також зазначається, що ворог використовував тактику комбінованої повітряної атаки, використовуючи дрони-камікадзе. Вся ця інформація наочно демонструє небезпеку, яка чиниться нації і викликає потребу вжити негайних заходів для захисту.

Ці літаки, які є носіями небезпечних крилатих ракет Х-101/Х-555, попрямували у південно-східному напрямку. Тобто, до ймовірних рубежів пусків. Отже, стало зрозуміло, що Україні загрожує чергова масована ракетна атака.

Варто знати Росія хоче зруйнувати наші аеродроми: чому їм не вдасться зірвати передачу F-16

Ракетна атака ворога 20 червня: що відбувається

зі зльотом Ту-95МС в Україні тривала загроза “Шахедів”. Кілька груп дронів-камікадзе кружляли територією Центру та Півдня, від Вінницької області до Полтавської. Тобто, ворог вкотре застосував тактику комбінованої повітряної атаки.

Джерело: 24tv.ua

Залишити відповідь