Новостная Ложка » Футбольний клуб “Полісся” проведе свої домашні матчі єврокубків у польському місті Глівіце.

Футбольний клуб “Полісся” проведе свої домашні матчі єврокубків у польському місті Глівіце.

Футбольний клуб “Полісся” проведе свої домашні матчі єврокубків у польському місті Глівіце.

Житомирське “Полісся” в Єврокубках: Нова арена та вражаючі противники

Ця стаття призначена для висвітлення драматичних змін, що відбуваються в українському футболі, оскільки житомирське “Полісся” переходить на іншу арену для своїх домашніх матчів у Єврокубках.

Жеребкування другого раунду кваліфікації Ліги конференцій

У частині статті ми розберемо, як “Полісся” зустрінеться зі словенською командою “Олімпія” у другому раунді кваліфікації Ліги конференцій.

Нова господарська арена “Полісся”

У наступній частині ми поговоримо про те, як “Полісся” перемістить свої домашні матчі в єврокубках на Міський стадіон імені Пьотра Вєчорека в Глівіце, Польща.

Офіційні подробиці угоди

Ми також включимо офіційні коментарі від “Полісся” щодо цієї угоди, включаючи цитату від генерального директора клубу Володимира Загурського.

Перший домашній матч у Єврокубках

Нарешті, ми розглянемо дебютний домашній матч “Полісся” в Єврокубках, який відбудеться 1 серпня.

Стратегія “Полісся” для просування в Єврокубках

У висновку ми розглянемо, як ця угода є важливим кроком для “Полісся” на шляху до успіху в єврокубках.

Житомирське “Полісся” прийматиме матчі на Міському стадіоні імені Пьотра Вєчорека

19 червня відбулося жеребкування другого раунду кваліфікації Ліги конференцій, в результаті якого житомирське “Полісся” визначило свого суперника. У рамках цього турніру команда УПЛ зустрінеться зі словенською “Олімпією” з Любляни.

Домашні матчі в єврокубках

Житомирський футбольний клуб “Полісся” буде проводити домашні матчі в єврокубках у польському містечку Глівіце. Матчі прийматиме Міський стадіон імені Пьотра Вєчорека, який є ареною місцевого клубу “Пяст”. Цей стадіон може вмістити 9736 глядачів.

Офіційна угода

Генеральний директор клубу “Полісся” Володимир Загурський офіційно повідомив про укладення угоди з представниками польської сторони. За його словами, команда буде грати матчі єврокубків на Міському стадіоні імені Пьотра Вєчорека в Глівіце.

Цитата генерального директора клубу “Полісся”

“Ця арена відома своєю гостинністю та чудовою атмосферою. Ми впевнені, що її інфраструктура та комфорт допоможуть нашій команді в дебютному єврокубковому сезоні. Ми вдячні представникам “Пясту” за можливість грати на цій арені, та хочемо подякувати за прийом – перші враження в нас відмінні. Закликаємо як українських, так і польських вболівальників прийти та підтримати “Полісся” на матчах в Глівіце”, — сказав Володимир Загурський.

Перший домашній матч у єврокубках

Нагадаємо, перший в історії домашній матч у єврокубках для “Полісся” відбудеться 1 серпня. Це буде гра у відповідь, а перший матч буде зіграний 25 липня.

Висновок автора

Ця угода є важливим кроком для “Полісся” на шляху до успіху в єврокубках. Матчі на стадіоні імені Пьотра Вєчорека допоможуть команді з Житомира зосередитися на грі, отримати необхідний досвід та показати себе з найкращої сторони.

Джерело: football.ua

Залишити відповідь