Новостная Ложка » Словаччина – Україна: без права на поразку, воротарське питання та прогноз на матч Євро-2024

Словаччина – Україна: без права на поразку, воротарське питання та прогноз на матч Євро-2024

Словаччина – Україна: без права на поразку, воротарське питання та прогноз на матч Євро-2024

Словаччина – Україна

21 червня 2024 року, 16:00 (час – київський)
Дюссельдорф, Меркур Шпіль-Арена
Арбітр – Майкл Олівер (Англія)
ТВ-трансляція – Megogo, Суспільне
Онлайн-трансляціяterrikon.com

Збірна України, якій більшість пророкували впевнений вихід у плей-офф Євро-2024, поставила себе у скрутне становище, поступившись у матчі першого туру румунам – 0:3. Такий результат, з урахуванням, що в заключному матчі на українців чекає зустріч зі збірною Бельгії, цілком очевидно звужує можливості для маневру: у майбутній грі зі збірною Словаччини підопічні Сергія Реброва не мають права на поразку.

Партнер проєкту — ліцензійний букмекер GGBET з найширшою лінією, понад 70 видів спорту та дисциплін кіберспорту. Компанія створює унікальний україномовний контент на YouTube та розвиває культуру відповідальної гри. Отримай неймовірний бонус до 150 000 грн від GGBET! Тримай лінію на Євро 2024 разом з GGBET!

Що змінить Ребров?

Дві помилки Андрія Луніна стали основою розгрому від румунів. Цій тезі не заперечував навіть сам голкіпер, а тому, коли ми говоримо про те, що головний тренер збірної України зробить якісь кадрові перестановки, насамперед виникає думка про воротарську позицію. Тим більше, що у Реброва є Трубін, який став найкращим гравцем недавнього спарингу з німцями (0:0).

Друге питання – лівий захисник. Тут варіантів якраз небагато. Зрозуміло, що в ідеальній ситуації на фланзі зіграв би Віталій Миколенко. На жаль, український захисник отримав травму в контрольному матчі з Молдовою. Наскільки він готовий зіграти у п’ятницю – завдання, яке, можливо, тренерському штабу доведеться вирішувати аж до початку гри зі Словаччиною. Інакше цю позицію знову можна довірити Зінченку, що, відверто кажучи, важко назвати рівноцінною заміною. Або розбивати основну пару центральних захисників, відправляючи Матвієнка на лівий фланг оборони і поставивши у центр, наприклад, Сватка. Виглядає логічно, але ризиковано.

Чи потрібна допомога в опорній зоні Степаненку? Та й взагалі, чи не варто цього разу зробити ставку на Бражка? А може, опорник Динамо замінить в основі Шапаренка? Чи зможе Ребров цього разу знайти спосіб загострити гру в атаці, якщо словаки, на прикладі румунів, наглухо закриють Циганкова? Запитань вистачає, і склад на майбутній матч, на відміну від стартового поєдинку на Євро-2024 стає однією з головних інтриг “домашньої роботи”.

Мотивація словаків

У першому турі збірна Словаччини сенсаційно обіграла бельгійців (1:0) і вже цієї п’ятниці може забезпечити собі путівку до плей-офф. Втім, навіть якщо цього не станеться і всі чотири команди групи Е Євро-2024 наберуть після другого туру по три очки, словаки мають ще можливість довести до кінця розпочату справу: за великим рахунком їх у матчі з Румунією влаштує і нічия.

>

Іншими словами, залишаючись із холодною головою, словаки можуть собі дозволити віддати ініціативу збірної України та спробувати зіграти на контратаках. Що вже принесло їм успіх у першому турі і, навпаки, виявилося нерозв’язним завданням для українців: при володінні м’ячем 70% ігрового часу до ударів у площину дійшло лише двічі, а найнебезпечніші моменти виникли у компенсований час за рахунку 0:3.

Прогноз на цей матч від ліцензійного букмекера GGBET: матч збірних Словаччини та України не буде сухим – тотал більше 2,5 (коефіцієнт 2,19). Подивіться лінію GGBET з 70+ видів спорту та знайдіть для себе цікавий матч! Отримай неймовірний бонус до 150 000 грн від GGBET! Тримай лінію на Євро 2024 разом з GGBET!

Під наглядом Майкла Олівера

Обслуговувати матч Словаччина – Україна довірено англійцю Майклу Оліверу, для якого це буде другий поєдинок на Євро-2024. У першій грі іспанці розгромили збірну Хорватії – 3:0.

39-річний Майкл Олівер є арбітром ФІФА з 2012 року. У його послужному списку значиться матч за Суперкубок-2023, в якому зустрічалися Реал та Франкфурт. У нинішньому сезоні англійської Прем’єр Ліги провів 24 матчі: 97 жовтих карток, 5 – червоних та 6 призначених пенальті.

Цитата

Руслан Малиновський, півзахисник збірної України:
– Словаки мобільні, це дуже класна та збалансована команда. Ми побачили, як вони терпіли та боролися за результат у грі з Бельгією. Це буде дуже вмотивований суперник, який підійде до зустрічі із гарним настроєм. Обидві команди будуть заряджені на перемогу. Як я казав, нам слід звернути увагу на ці ключові епізоди.

Георгій Судаков, півзахисник збірної України:
– Нам не можна опускати голову. Важко, але в нас ще два матчі, і ми маємо кардинально змінити свою гру та підхід, концентрацію. Кожну деталь, яка є у футболі, ми маємо змінити. Кожен має розпочати з себе.

Станіслав Лоботка, півзахисник збірної Словаччини:
– Ми знаємо, що Україна – непростий суперник. Можливо, це команда на рівні із Бельгією. Вони добре володіють м’ячем, тому доведеться викладатися на всі сто.

Експерти GGBET вірять в перемогу нашої збірної (кеф 2,13). Підтримай наших хлопців на шляху до плей-оф! Партнером ексклюзивного транслятора MEGOGO виступає ліцензійний букмекер GGBET. Букмекер GGBET запрошує вболівати за збірну України разом та пропонує потужний бонус до 150 000 гривень на чемпіонат Європи. Дивіться трансляції матчів у розділі «Спорт» на MEGOGO або за цим посиланням та тримайте лінію на Євро разом з GGBET!

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь