Новостная Ложка » У Харкові пролунала серія вибухів – росіяни вдарили КАБами

У Харкові пролунала серія вибухів – росіяни вдарили КАБами

У Харкові пролунала серія вибухів – росіяни вдарили КАБами

У Харкові сталося серія вибухів під час повітряної тривоги, за попередніми даними, викликаних ударом Керованими Авіаційними Бойовими (КАБ) ракетами російських військ по місту та його передмістю. Повідомлення про вибухи надійшло від мера Харкова, Ігоря Терехова, який повідомив про перевірку та відсутність інформації про постраждалих. Це не перший випадок загрози КАБів у Харківщині, що раніше вже піддавалася повітряній тривозі через зліт літаків МіГ-31К з російського аеродрому Саваслейка. Ситуація залишається досить напруженою, оскільки це уже третій раз протягом дня, коли в Україні оголошується повітряна тривога через російське вторгнення.

У Харкові під час повітряної тривоги пролунала серія вибухів. За попередніми даними росіяни вдарили по Харкову та передмістю КАБами.

Про це повідомляє Укрінформ.

«У Харкові пролунали вибухи», – йдеться у повідомленні.

«У Харкові чутно серію вибухів. Зʼясовуємо чи у місті», – повідомив мер Ігор Терехов у Телеграмі.

Згодом пролунали третій і четвертий вибухи.

«За попередніми даними, окупанти вдарили КАБами по Харкову та Харківському району. Триває перевірка профільними службами. На цю хвилину інформації про постраждалих не надходило», – повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Телеграмі.

Читайте також: У Харкові після ударів РФ на вихідних – у лікарнях 20 поранених

Раніше у Повітряних силах попереджали про загрозу КАБів на Харківщині. 

Як повідомляв Укрінформ, по всій Україні втретє за день оголошували повітряну тривогу через зліт у Росії літаків МіГ-31К з аеродрому Саваслейка.

Джерело: ukrinform.ua

Залишити відповідь