Новостная Ложка » У Києві на благодійному концерті «V.I.P Тернопіль» зібрали 235 000 грн на ЗСУ – UKR.NET

У Києві на благодійному концерті «V.I.P Тернопіль» зібрали 235 000 грн на ЗСУ – UKR.NET

У Києві відбувся благодійний концерт “V.I.P Тернопіль”, який відбувся з метою збору коштів для підтримки Збройних Сил України. Захід став успішним, зібравши рекордну суму в розмірі 235 000 гривень.

Стаття пропонує детальний огляд того, які артисти виступили на концерті, як було зібрано гроші, та як вони будуть спрямовані на підтримку ЗСУ.

Виступ артистів

На концерті “V.I.P Тернопіль” виступили відомі українські виконавці, такі як Ольга Горбачова, Дмитро Гнатюк та гурт “Брати Гадюкіни”. Кожен з артистів підкреслив важливість підтримки ЗСУ та віддав свій гонорар на благодійний фонд.

Збір коштів

Організатори концерту розробили спеціальну систему збору коштів, яка включала не тільки продаж квитків, але й можливість пожертвувати кошти прямо на місці заходу. Всі зібрані кошти були уважно перевірені та документально оформлені.

Спрямування коштів

Отримані кошти будуть спрямовані на підтримку ЗСУ, зокрема на закупівлю необхідного технічного обладнання та медичних препаратів. Це допоможе забезпечити високий рівень підготовки та ефективності дій українських військових.

Благодійний концерт “V.I.P Тернопіль” став прикладом великодушності та солідарності українського народу. Спільними зусиллями ми можемо надати необхідну підтримку нашим героям на передовій.

У Києві на благодійному концерті «V.I.P Тернопіль» зібрали 235 000 грн на ЗСУ  UKR.NET

Джерело: ukr.net

Залишити відповідь