Новостная Ложка » Український голкіпер “Реала” Лунін захворів перед фіналом Ліги чемпіонів: невідомо, чи включений він до заявки команди.

Український голкіпер “Реала” Лунін захворів перед фіналом Ліги чемпіонів: невідомо, чи включений він до заявки команди.

Український голкіпер “Реала” Лунін захворів перед фіналом Ліги чемпіонів: невідомо, чи включений він до заявки команди.

У цій статті ми розглядатимомо поточну ситуацію із здоров’ям відомого українського воротаря “Реала” Андрія Луніна та її можливий вплив на вирішальний матч Ліги чемпіонів. До наших основних тем входить:

  • Стан здоров’я Андрія Луніна.
  • Склад “Реала” на фінал Ліги чемпіонів.
  • Дата, час та місце проведення фінального матчу Ліги чемпіонів.
  • Вплив Луніна на успіхи “Реала” в цьому сезоні.

Ця стаття допоможе розібратися в ситуації з участю Луніна у фінальному матчі Ліги чемпіонів та дасте читачам цінну інформацію про його роль у команді “Реал”.

Український воротар “Реала” може пропустити фінал Ліги чемпіонів через хворобу

Український голкіпер Андрій Лунін, який виступає за мадридський “Реал”, може пропустити вирішальний матч Ліги чемпіонів через хворобу.

“Реал” готується до фінального поєдинку

“Реал” опублікував список гравців, які вирушають до Лондона на фінальний матч Ліги чемпіонів проти “Боруссії” з Дортмунда. Серед 25 футболістів, що потрапили до списку, є і український воротар Андрій Лунін.

Стан здоров’я Андрія Луніна

Головний тренер “Реала” Карло Анчелотті раніше повідомив, що 25-річний Лунін захворів і має високу температуру. Через це він пропустив кілька останніх командних тренувань. За даними видання AS, Лунін не полетить 30 травня разом з командою до Лондона. Він вирушить до столиці Англії окремо в день фіналу, щоб до того часу одужати і не заразити одноклубників.

Сезон Андрія Луніна в “Реалі”

Цього сезону Лунін зіграв 31 матч за мадридський клуб у всіх турнірах, пропустив 32 м’ячі та 12 разів зберіг ворота “сухими”.

Склад “Реала” на фінал Ліги чемпіонів

Воротарі: Тібо Куртуа, Андрій Лунін, Кепа Аррісабалага, Фран Гонсалес. Захисники: Дані Карвахаль, Едер Мілітао, Давід Алаба, Начо, Лукас Васкес, Фран Гарсія, Антоніо Рюдігер, Ферлан Менді. Півзахисники: Джуд Беллінгем, Тоні Кроос, Лука Модрич, Едуардо Камавінга, Федеріко Вальверде, Орельєн Чуамені, Дані Себальйос, Арда Гюлер, Маріо Мартін. Нападники: Вінісіус Жуніор, Родріго, Хоселу, Браїм Діас.

Фінальний матч Ліги чемпіонів

Фінальний поєдинок Ліги чемпіонів між “Боруссією” та “Реалом” відбудеться у суботу, 1 червня, на стадіоні “Вемблі” в Лондоні. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.

Цитата автора сайту

“Цей фінал Ліги чемпіонів обіцяє бути незабутнім. Незалежно від того, чи зможе Лунін взяти участь у матчі, він вже зробив значний внесок у успіх своєї команди цього сезону”.

Висновок автора сайту

“Незважаючи на те, що стан здоров’я Луніна може вплинути на його участь у фіналі, він залишається важливою частиною команди “Реала”. Його внесок у цьому сезоні був значним, і ми сподіваємося на його швидке одужання”.

Джерело: tsn.ua

6 thoughts on “Український голкіпер “Реала” Лунін захворів перед фіналом Ліги чемпіонів: невідомо, чи включений він до заявки команди.

  1. Шкода, що Лунін заболів, але все одно він би не грав. Завжди сидить на лаві запасних. Нехай тренер замість нього поставить когось хто вміє грати.

  2. Шкода, що Лунін заболів… Фінал без нього не той. Сподіваюсь, він все ж таки зможе вийти на поле, бо він справжній герой нашої команди! Відновись скоріше, чуєш, Лунін? Ми з тобою!

  3. Та ну, Лунін, шо таке? Ми на тебе розраховуємо! Швидше видужуй, братику, треба тобі ворота берегти. Реал без тебе пропаде, та й чемпіонату трохи драйву не вистачить.

Залишити відповідь