Новостная Ложка » Фіналіст Ліги чемпіонів намагається переконати одноклубників Довбика і Циганкова перейти до нього, Реал також бере участь у цій угоді” – Футбол 24

Фіналіст Ліги чемпіонів намагається переконати одноклубників Довбика і Циганкова перейти до нього, Реал також бере участь у цій угоді” – Футбол 24

Фіналіст Ліги чемпіонів намагається переконати одноклубників Довбика і Циганкова перейти до нього, Реал також бере участь у цій угоді” – Футбол 24

Борусія Дортмунд веде переговори про придбання Мігеля Гутьєрреса

У пошуках нового таланту, Борусія Дортмунд розпочала переговори з іспанським клубом Жирона для спроби забезпечити трансфер молодого лівого захисника Мігеля Гутьєрреса. Цей крок німецького клубу може стати можливим випередженням таких впливових гравців на футбольному ринку, як Арсенал, Баварія та Манчестер Юнайтед, лишаючи їх за бортом у гонці за 22-річним футболістом.

Гутьєррес: вражаючий сезон в Жироні

За період минулого сезону, Гутьєррес зазначив себе ключовим гравцем у досягненні Жироною третього місця в турнірі Ла Ліга. Ставши досить активним гравцем, він провів 35 матчів, допомігши своєму клубу забити 2 голи та організувавши 7 гольових передач.

Реал Мадрид може втрутитися в трансфер

Під час його виховання в академії Реала, Гутьєррес може знову з’явитися в полях зору мадридського клубу, змушуючи їх втрутитись у ситуацію щодо трансферу. Реал залишив за собою право зворотного викупу Гутьєрреса за суму 8 млн євро, включаючи 50% процентів у разі його майбутньої продажу.

Можливий сценарій трансферу

Вглядаючись у майбутнє, один з потенційних варіантів може включати те, що Реал Мадрид викупить Гутьєрреса у Жирони, а потім загравить його в оренду в Борусію Дортмунд.

“Трансфер Гутьєрреса може стати одним з найбільш цікавих цього літа. Його успіхи в Жироні привернули увагу великих клубів, і тепер він має шанс перейти в один з найкращих клубів Європи”, – коментує автор сайту.

Врешті-решт, автор сайту робить висновок: “Незалежно від того, в якому клубі він продовжить кар’єру, Гутьєррес вже довів, що він талановитий гравець, який може стати важливою частиною будь-якої команди. Його потенціальний перехід в Борусію Дортмунд або інший великий клуб буде цікавим для спостереження”.

Борусія Дортмунд веде переговори про придбання Мігеля Гутьєрреса

Борусія Дортмунд розпочала переговори з Жироною щодо можливого трансферу лівого захисника Мігеля Гутьєрреса. За інформацією інсайдера Аарона Домінгеса, німецький клуб хоче випередити таких грандів, як Арсенал, Баварія і Манчестер Юнайтед, які також проявляють інтерес до 22-річного футболіста.

Гутьєррес: вражаючий сезон в Жироні

Минулого сезону Гутьєррес показав себе в Жироні, виконуючи ключову роль в досягненні клубом третього місця в Ла Лізі. За сезон він провів 35 матчів, забив 2 голи і зробив 7 гольових передач.

Реал Мадрид може втрутитися в трансфер

Інформація про інтерес до Гутьєрреса з боку великих клубів може спонукати Реал Мадрид втрутитися в ситуацію. Гутьєррес є вихованцем Реалу, який покинув у 2022 році після 11 років у академії клубу. Реал зберіг за собою право зворотного викупу гравця за 8 млн євро, а також 50% від суми його можливого перепродажу.

Можливий сценарій трансферу

Один з можливих сценаріїв полягає в тому, що Реал Мадрид викупить Гутьєрреса у Жирони, а потім віддасть його Борусії Дортмунд в оренду.

Цитата автора сайту

“Трансфер Гутьєрреса може стати одним з найбільш цікавих цього літа. Його успіхи в Жироні привернули увагу великих клубів, і тепер він має шанс перейти в один з найкращих клубів Європи”, – коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

“Незалежно від того, в якому клубі він продовжить кар’єру, Гутьєррес вже довів, що він талановитий гравець, який може стати важливою частиною будь-якої команди. Його потенціальний перехід в Борусію Дортмунд або інший великий клуб буде цікавим для спостереження”, – підсумовує автор сайту.

Джерело: football24.ua

7 thoughts on “Фіналіст Ліги чемпіонів намагається переконати одноклубників Довбика і Циганкова перейти до нього, Реал також бере участь у цій угоді” – Футбол 24

  1. Головне, щоб наші хлопці грали і розвивались, а не сиділи на лавці запасних. Реал це круто, але там конкуренція жостка. Нехай обирають найкраще для себе. Вболіваємо!

  2. Ага, звучить як фейк. Реалу вони не потрібні, та й до фіналіста ЛЧ їм далеко. Можливо, це просто тактика, щоб підняти ціну на наших гравців. Ну або просто тролінг Футбол 24.

  3. Вау, це ж гарячка! Якщо Довбик і Циганков перейдуть, то буде справжній бум. Хлопці, не забувайте про свої коріння, але і шансів не губіть. Реал – це не жарт, але і Ліга Чемпіонів теж щось варта. Побачимо, шо буде далі.

  4. Добре, якщо вони перейдуть, то це буде круто! Але водночас трохи обідно за Динамо… Будемо сподіватись, що все вийде на найкраще для наших хлопців.

  5. Довбик і Циганков, ви шо, не поймите поки не попробуєте! Ліга чемпіонів це не жарт, там реальні гроші і слава. Реал це топ, але треба думати про свою кар’єру. Не забувайте про свої корені, але і не бійтесь нових викликів!

  6. Ага, тобто наші хлопці тепер будуть грати за копійки, поки Реал вибиває бабло? Не впевнений, що це правильний крок для них. Футбол це не тільки гра, але й бізнес.

  7. Вау, ну це ж просто бомба! Довбик і Циганков в Реалі, це буде щось! Але чи не забудуть вони про свої корені? Хоча, хто б відмовився від такої угоди… Будемо спостерігати.

Залишити відповідь