Новостная Ложка » Футболіст Ндіді планує підписати новий контракт з клубом “Лестер

Футболіст Ндіді планує підписати новий контракт з клубом “Лестер

Футболіст Ндіді планує підписати новий контракт з клубом “Лестер

Новий контракт Вілфріда Ндіді з “Лестер Сіті”

Вілфрід Ндіді, видатний нігерійський півзахисник, планує підписати новий контракт з футбольним клубом “Лестер Сіті”. Контрактна угода набула сили після завершення його попереднього контракту з “лисицями”.

Деталі нового контракту

Згідно з інформацією, наданою журналістом Фабріціо Романо, 27-річний Ндіді має намір підписати трирічний договір з “Лестер Сіті”, що містить спеціальну клаусулу.

Вибір Ндіді

Вілфрід Ндіді, який отримав чимало пропозицій від різних футбольних клубів, обрав продовжувати свою кар’єру з “Лестер Сіті”.

Досягнення Ндіді в минулому сезоні

Впродовж минулого сезону Ндіді показав прекрасну гру, взявши участь у 36 матчах за “Лестер Сіті”, де встиг забити 6 голів і віддати 6 результативних передач.

“Вілфрід Ндіді – це ключова фігура для “Лестер Сіті”. Його рішення залишитися в клубі і підписати нову угоду відображає його вірність команді та амбіції щодо майбутніх досягнень”, – коментує журналіст.

З урахуванням його впевненої гри у минулому сезоні, очікується, що Вілфрід Ндіді покращить свою роботу в наступних іграх.

Новий контракт Вілфріда Ндіді з Лестер Сіті

Вілфрід Ндіді, опорний півзахисник з Нігерії, планує підписати новий контракт з футбольним клубом “Лестер Сіті”. Це стало можливим після того, як його поточна угода з “лисицями” закінчилася в кінці минулого місяця.

Умови нової угоди

За інформацією журналіста Фабріціо Романо, 27-річний Ндіді планує підписати трирічний контракт з “Лестер Сіті”, який буде включати спеціальну клаусулу.

Вибір Ндіді

Варто відзначити, що Ндіді отримав більше ніж п’ять пропозицій від різних футбольних клубів. Однак, він вирішив продовжити свою кар’єру з “Лестер Сіті” та підписати новий контракт.

Успіхи Ндіді в минулому сезоні

У минулому сезоні Вілфрід Ндіді провів 36 матчів за “Лестер Сіті”, в яких забив 6 голів та віддав 6 результативних передач.

Цитата автора сайту

“Вілфрід Ндіді – це важливий гравець для “Лестер Сіті”. Його рішення залишитися в клубі та підписати новий контракт показує його відданість команді та бажання досягти нових успіхів”, – коментує автор сайту.

Висновок автора сайту

Автор сайту вважає, що рішення Ндіді продовжити свою кар’єру з “Лестер Сіті” є дуже розумним. Враховуючи його успіхи в минулому сезоні, очікується, що він продовжить вражати своєю грою в наступному сезоні.

Джерело: football.ua

Залишити відповідь